VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ERGİNER: ÇOK ÖNEMLİ BİR GALİBİYET ALDIK

16 Eylül 2021

.....................................................

Boluspor Teknik Direktörü Reha Erginer, çok önemli bir galibiyet aldıklarını belirterek, “Galibiyet için gerekli mücadeleyi gösteren, sahadaki duruşu sergileyen takımımı tebrik ediyorum. Bu galibiyeti taraftarlarımıza armağan ediyorum.”dedi.

Ankara Keçiören karşısında alınan 3-0’lık galibiyetin ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Erginer, “İç sahada kazandığımız Kocaelispor karşılaşmasından sonra bizim için çok daha önemli bir hâl alan Ankara Keçiörengücü maçını da kayıpsız atlattık. Maçın geneline baktığımızda tamamında üstün olduğumuzu düşünüyorum. İyi futbol oynadık. Takım savunmasını iyi yaptık, iyi pozisyonlara girdik. Çok da fazla gol kaçırdık. İki yarıda da oyunun hâkimiydik. Oyunu istediğimiz gibi tuttuk. Takım savunmasında bir tık daha iyi oynadığımızı söyleyebilirim. Daha oturmuş bir savunmamız vardı. Rakibi iyi karşıladık.” diye konuştu.

ÜZÜLMEYE SEVİNMEYE ÇOK ZAMANIMIZ YOK

Önemli bir galibiyet aldıklarını vurgulayan Erginer, şunları söyledi:

“Çok önemli bir galibiyet aldık. Çok sıkışık bir periyottayız. Üzülmeye, sevinmeye çok zamanımız yok. Üç gün sonra yine bir maça çıkacağız. Lig çok zor. Herkes herkesi yenebiliyor. Ama bu galibiyet bizim iç sahada aldığımız Kocaelispor galibiyetini perçinledi. Galibiyet için gerekli mücadeleyi gösteren, sahadaki duruşu sergileyen takımımı tebrik ediyorum. Bu galibiyeti taraftarlarımıza armağan ediyorum.”

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.