VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU DEMOKRAT PARTİ’DE İSYAN

17 Eylül 2021

..................................................

Bolu’da Demokrat Parti’nin il kongresinin genel merkez tarafından iptal edilerek bir kişinin atamayla göreve getirilmesine tepki gösteren yüzlerce partili istifa etti. DP eski il başkanı Adem Gümüş, partisinin genel başkanı Gültekin Uysal’ın kendilerini sırtından vurduğunu söyledi.

Demokrat Parti’nin Bolu İl Başkanlığı için yapılması gereken kongrenin genel merkez tarafından iptal edilerek genel başkan yardımcısının Bolu’ya gelerek bazı partililerle görüşmesi partilileri isyan ettirdi. Bolu’da bir kafede partililerle birlikte açıklamalarda bulunan Gümüş, DP Genel Başkanı Gültekin Uysal imzasıyla seçim kuruluna gönderilen yazıyla kongrenin iptal edilmesini sağladığını açıkladı. Partisinin genel merkezinde teşkilat başkanının bile bulunmadığını vurgulayan Gümüş, “Genel merkezde teşkilat başkanı olmadığını anlayınca partinin bittiğini anladım. Genel İdare Kurulundan kimse yok. Bir sıkıntı varsa müfettiş gönderilir ve bakılır. Bu da yapılmadı ve ısrarla atama yapılıyor. Bunu öğrenen partililerimizde bizi arayarak böyle işlere alışkın olmadıklarını dile getirdiler. “ diye konuştu.

GÜLTEKİN UYSAL BİZİ ARKADAN VURDU

Partisinin genel başkanı Uysal’ı sokağa inmemekle ve halktan kopuk olmakla suçlayan Gümüş, şunları söyledi:

“Halkın sıkıntısını bilmiyor. Diğer parti liderleri gibi meydanlara inmiyor. Bizim genel başkanımız olsaydı bizim teşkilat başkanımız olurdu. Hiç partide böyle bir şey olamaz. Bizde partililer olarak üzüntüyle istifa etme kararı aldık. Bugün 60 kişi kadar partili istifa ettik. Bu istifalar böyle devam edecek. Her ilçede de istifaları sürdüreceğiz. Biz arkadan vurulduk. 1950’de aldığımız inancımızı bugün Gültekin Uysal bizi maalesef arkadan vurdu.

5 yorum yapılmış
  • Bolulu
    17 Eylül 2021 • 10:30
    Bunlar kim?
  • tespiti
    18 Eylül 2021 • 02:24
    Bu dedeler bankamatikten maaşlarını tek başına çekemezler, nasıl isyan etmişler? Videosu varsa link paylaşır mısın admin?
  • ppolat
    18 Eylül 2021 • 06:44
    Buna parti demeye bile dilim varmiyor.Fikaralar.
  • Partili
    18 Eylül 2021 • 08:00
    İstifaya gerek yoktu. Sukunetle, suhunet ve sabırla, kır atı şahlandırmanın zamanı geldi. Bütün, demokratların, bölünmeden, parçalanmadan kıratın altında toplanması Türkiye için elzemdir. Vakit sulh ve iktidara yürüyüş vaktidir. Şahlan kıratım.
  • Tespitiyecevap
    19 Eylül 2021 • 03:35
    Recep dedeniz ile aynı yaştalar.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.