VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

HASTALAR HOBİ BAHÇESİNDE STRES ATIYOR

21 Eylül 2021

......................................................................

Bolu İzzet Baysal Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesi çalışanları ve hastalarının beraberce oluşturmuş oldukları hobi bahçesi ürün vermeye başladı. Hobi bahçesi ile hastanede uzun süre yatan hastalarda bahçede stres atarak neşeli vakit geçiriyor.

Uzun bir süreç ile fizik tedavi alan ve boş zamanlarında çeşitli meyve ve sebzelerin yetiştiği bahçedeki ürünlerle ilgilenen hastalar ve çalışanlar,  hem keyifli dakikalar geçiriyor hem de hastalıklarının oluşturduğu stresten uzaklaşıyor. Bahçede yetişen ürünleri toplayan ve tadan hastalar hastanede yattıkları süre boyunca da hobi bahçesi sayesinde keyifli dakikalar geçiriyorlar.

STRESTEN UZAKLAŞIYORLAR

Bolu İzzet Baysal Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Başhekimi Hamdi Afşin, hastaların ve çalışanların hobi bahçesi ile stres attıklarını vurgulayarak, “Hastanemizde yapılan hobi bahçesi çalışması ile hem hastalarımız hem çalışanlarımız bir şekilde stresten uzaklaşıp üretmenin keyfini yaşıyorlar. Fizik Tedavi alan hastalarımız uzun bir süre hastanede yatmakta. Bu süreçte sağlık çalışanları ile aile gibi oluyorlar ve hobi bahçesi çalışmasıyla birlikte ürün yetiştirmekle mutlu oluyorlar.” dedi.

2 yorum yapılmış
  • Mustafaduman
    21 Eylül 2021 • 13:43
    Yarın talan ederler
  • hasta
    23 Mayıs 2023 • 08:42
    sene 2023 yine ekildi ve çok güzel
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.