VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ULUSAL MEDYA HABERİ BÖYLE GÖRDÜ...

22 Eylül 2021

.......................

Haber: Eda Nur GÖK

Bolu Belediye Başkanı CHP’li Tanju Özcan’ın kentte yaşayan geçici sığınmacıların su ve katı atık oranlarına 10 kat zam yapacağına ilişkin sözleri sonrasında Bolu Valisi Ahmet Ümit’in mültecilere ilişkin saat 21.00’den sonra sokağa çıkmamalarını isteyerek kadınlara rahatsız edici bakışlar atmamaları uyarısında bulunması ODA TV, ‘Tanju Özcan bunu beğendi’ olarak yorumlandı. Sosyal medyada ise, ‘Tanju Özcan haklı çıktı’ yorumları yapıldı.   

Bolu Valiliği tarafından yapılan araştırmayla kentte yaşayan geçici sığınmacıların yarattığı huzursuzluklar tek tek ortaya çıktı. Vali Ümit’te mültecilerin temsilcileriyle bir araya gelerek yeni uyarılarda bulundu. Vali Ümit, mültecilerle ilgili olarak saat 21.00’den sonra gerekmedikçe sokağa çıkmamaları, kadınlara rahatsız edici bakışlar atmamaları ve apartmanlarda oturanları rahatsız edici şekilde yemeklerinde baharat kullanmamaları uyarısında bulundu. Vali Ümit’in açıklamaları geçtiğimiz haftalarda büyük tepki çeken Başkan Özcan’ın mültecilerle ilgili görüşlerini haklı çıkarttı şeklinde yorumlandı.

Vali Ümit’in açıklamaları ulusal medyada da geniş yer buldu. ODA TV Vali Ümit’in uyarılarını Başkan Özcan’ın beğendiği şeklinde yer verildi. Sosyal medyada ise Özcan’ın haklı çıktığı yorumları yapıldı.

3 yorum yapılmış
  • ppolat
    22 Eylül 2021 • 13:36
    Dam ustunde saksagan vur beline kazmayi.
  • Vatandas
    22 Eylül 2021 • 13:50
    Tanju başkan sonuna kadar haklı
  • lgnKemal
    22 Eylül 2021 • 23:03
    Bilenler bilir ismi lazım değil bir ilde belediye başkanının lakabı yollarda oluşan çukurlardan dolayı Çukur Ahmet olmuştu. Kanal Yolunda da durumlar farklı değil. Özellikle ara geçişler çok kötü. Geçenki yağışlarda çukurlar dolu olduğundan fark etmeden düştüp aracım ESP (Fren arızası) verdi. Şimdi servise gideceğim. Dikkat et sayın Başkanım çukurlarla anılmayasın…
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.