VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ELFAZ TEMİZ MESLEĞİ BIRAKTI

24 Ekim 2021

...................

Bolu’nun en eski sünnetçilerinden Elfaz Temiz sağlık kabinini kapatarak mesleği bıraktı. Temiz, facebook hesabından Bolu halkına teşekkür ederek helallik istedi. 

Bolu’da binlerce kişinin sünnetini yapan sevilen sünnetçilerden Elfaz Temiz, sosyal medyada paylaştığı mesajla mesleğe veda etti. Elfaz Temiz artık sünnet yapmayacağını belirterek, sağlık kabinini kapattığını söyledi. 

TEŞEKKÜR ETTİ 

Bugüne kadar kendisine destek olan herkese teşekkür eden Elfaz Temiz, “Bolu’da ilk defa bir özel sağlık kuruluşunu açtığımız günden bugüne kadar; yapıcı ve eğitici denetimleriyle, gelmiş geçmiş tüm Sağlık Müdürlerime ve tüm sağlık personeline teşekkürler. Belgeleriyle beni onurlandıran çok değerli kurum ve kuruluşlara Belediye Başkanlarımıza ve Valilerime sonsuz saygı ve teşekkürlerimi sunuyorum. Uzun yıllar babadan oğula muhasebemizi tutan Sayın Ömer Başaran abimiz ve Cihan Başaran beyefendiye teşekkürü bir borç bilirim. Bu konuda halkımızı hep doğru bilgilendiren, yerel basına (tüm gazete ve görsel medyaya ) teşekkürler. Stadyum Caddesi ve İsmet Paşa Caddesi esnafına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Yine yıllarca yardımcılığımı yapan değerli eşim Ebe Türkan Temiz’e, rahmetli Sağlık Memuru Cezmi Oflaz’a ve adlarını tek tek sayamayacağım onlarca genç hemşire, ebe ve ATT sağlık personeline candan teşekkürler. Son olarak; bize güvenini hiç eksiltmeden sürdüren, takdir ve sevgilerini her vesileyle dile getiren tüm Bolu halkına şahsım ve ailem adına sonsuz teşekkürler ediyorum. İyi ki varsınız, esen kalın, sağlıklı kalın. Allahaısmarladık” dedi.

4 yorum yapılmış
  • Akn
    24 Ekim 2021 • 09:35
    Üzerimizde emeğiniz büyük hem ben hem oğlum teşekkür ederiz hocam.
  • Ibrahmbilgin
    24 Ekim 2021 • 10:14
    Allah sağlıklı mutlu nice yilar dilerim hocama boluya çok hizmeti veren hocam
  • rosece14
    25 Ekim 2021 • 01:58
    Sağlıklı ve huzur dolu yıllarınız olsun..
  • Mustafaduman
    26 Ekim 2021 • 09:05
    Elfaz abinin emeği Bolu'da büyük bütün bolu elinden geçti sağolsun
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.