VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

MENGEN DOĞALGAZA KAVUŞUYOR

13 Kasım 2021

....................................................

Bolu’nun Mengen ilçesi Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu tarafından doğalgaz dağıtım lisansı kapsamına alındı. Mengen Belediye Başkanı Turhan Bulut, ilçenin 2022 yılı içerisinde doğalgaza kavuşacağını söyledi.

Bolu’nun aşçılarıyla ünlü ilçesi Mengen’in doğalgaza kavuşması için Başkan Bulut’un uzun süren çalışmalarının ardından ilçeye doğalgaz gelmesi için beklenen karar çıktı. Enerji Piyasası Denetleme Kurulu, Mengen, Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu tarafından doğalgaz dağıtım lisansı kapsamına alındı.

"DOĞALGAZ PROJEMİZ YAPIMI RESMİYET KAZANMIŞTIR"

Başkan Bulut, ilçenin 2022 yılında doğalgaza kavuşacağını belirterek, “Göreve geldiğimiz günden itibaren ilçemiz için en önemli projelerimizden biri olan doğalgaz projemiz ile ilgili kurumlarla yaptığımız istişareler, başvurular, hazırlanan raporlar ve ısrarlı takiplerimiz sonunda 11 Kasım 2021 tarihinde Mengen, Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu tarafından doğalgaz dağıtım lisansı kapsamına alınmıştır. Yani doğalgaz projemiz yapımı resmiyet kazanmıştır. Yapımı AKSA Enerji tarafından gerçekleştirilecektir. 2022 yılı içerisinde gaz arzı sağlanacaktır. Mengenimize ve halkımıza hayırlı olsun” dedi.

2 yorum yapılmış
  • enol
    14 Kasım 2021 • 09:05
    Sayın turhan bey öncelik sizi ve tüm belediye calısanlarını teprik ediyorum Allah razı olsun Rabbim kazasız belasız kullanmayı nasip eylesin böylesi büyük bir projeyi mengenimize kazandırdıgız için sag olun var olun Rabbim sana ve ekinine daha nice mengenimiz için hayırlı işler yapmayı nasip eylesin inşallah rabbim yerve yardımcin olsun
  • Kbra
    16 Kasım 2021 • 01:49
    Tebrik ediyorum, Mudurnu ve köylerine de nasip olur inşallah Villa yaptırmak istiyorum ama doğalgaz sorun burda böyle işinin hakkını fazlasıyla veren insanların sayısını arttırsın Rabbim, herkes sizi örnek alsın.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.