VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

TELEFON HATTIYLA DOLANDIRICILIK YAPTILAR

15 Kasım 2021

............................................................

Bolu’da 6 yıl önce internet üzerinden üzerine kayıtlı telefon numarasını iptal ettirdiğini zanneden kadın öğretmen yıllar sonra hattı üzerinden dolandırıcılık yapıldığı haberiyle sarsıldı. Mahkemede ifade veren Aslı K. telefon hattı üzerinden birilerinin dolandırılması nedeniyle mağdur olduğunu söyledi.

2015 yılında kullandığı cep telefonu hattını internet üzerinden iptal ettiren Aslı K.’nın yıllar sonra hattının iptal edilmediği ortaya çıktı. Adına kayıtlı telefon numarası üzerinden dolandırıcılık yapan şüpheliler hakkında dava açılmasının ardından polis merkezinden aranan kadın öğretmen büyük şok yaşadı. Bolu 1. Ağır Ceza Mahkemesinde yargılanan ve duruşmalara katılmayan Murat A., hakkında yakalama kararı çıkartılırken, davaya tanık olarak katılan öğretmen Aslı K., başından geçen olayları anlattı. Aslı K. “2015 yılında hattımı internet üzerinden iptal ettirdim. Ne var ki karakoldan beni aradıklarında gerçekler ortaya çıktı. Meğer benim hattım iptal edilmemiş ve dolandırıcılarda benim iptal olmayan hattımla, birçok kişiyi dolandırmış. Bu durumdan dolayı çok mağdurum” dedi.

DURUŞMA ERTELENDİ

Firarda bulunan ve hakkında yakalama kararı çıkartılan şüpheli Murat A., Bolu’da ikamet eden Mehmet A’ya cep telefonuyla ulaşarak kendisini Bolu PTT Baş Müdürlüğünde kamu görevlisi olarak çalıştığını ve hakkında icra kararı bulunduğunu bunu kaldırmak için de 2 bin 500 lira isteyerek, dosyayı geri alacağını belirterek dolandırıcılık olayını gerçekleştirmişti. Mağdur Mehmet A., sanık Murat A.’dan şikayetçi olduğunu belirtirken, duruşma ileri bir tarihe ertelendi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.