VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

SAHTE SİTEYLE TATİLCİLERİ DOLANDIRDILAR

18 Kasım 2021

...........................................

Bolu ve doğal güzellikleriyle ünlü Abant Tabiat Parkı’nda bulunan otellere ait internet sitelerinin benzerlerini yaparak vatandaşları dolandıran şüphelilerin yakalanması için Bolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.

Bolu’da bulunan oteller ile Abant’ta bulunan lüks otellerin internet sitelerinin benzerleri yapan şüpheliler sahte siteler üzerinden rezervasyonlar alarak çok sayıda insanı dolandırdı. Otellere gittiklerinde rezervasyonlarının olmaması nedeniyle dolandırıldığını anlayan tatilcilerin şikayetlerinin ardından soruşturma başlatıldı.

Bolu Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Bektaş, sahte siteler üzerinden tatilcileri dolandıranların yakalanması için çalışma başlatıldığını açıklayarak, “Bolu ilinde ve Abant çevresinde bulunan bazı otellere ait internet sitelerin in benzerinin  yapılarak vatandaşların bu sahte hesaplar üzerinden dolandırılması olayı ile ilgili olarak Cumhuriyet Başsavcılığımız talimatıyla hazırlık soruşturmaları başlatılmış olup şüpheli ya da şüphelilerin yakalanması için  soruşturma süreci titizlikle yürütülmektedir.” dedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.