VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

SALLADIK AMA YIKAMADIK

20 Kasım 2021

......................................

Haber: Adnan KARABULUT

Beypiliç Boluspor TFF 1. Lig’in 13’ncü haftasında deplasmanda 13’ncü haftasında Büyükşehir Belediye Erzurumspor’a konuk oldu. Ev sahibi Erzurumspor konuk ettiği Boluspor’u Novikovas, Eren Tozlu ve Martin Hasek’in golleri ile 3-2 mağlup etti. Konuk Boluspor’un gollerini ise Bregu kaydetti. Boluspor bu skor ile TFF 1. Lig’de 13 puan ile 13’ncü sırada yer alırken, ev sahibi Erzurumspor ise 25 puan ile 4’üncü sırada kendisine yer buldu.

Konuk Beypiliç Boluspor karşılaşmaya Gentian Selmani, Mehmet Zahit Çınar, Ali Keten, Emin Bayram, Abdurrahim Dursun, Eray Ataseven, Abdurrahman Canlı, Odise Roshi, Abdoulaye Diarrassouba, Dejvi Bregu, Berk Yıldız ilk 11’i ile çıktı.

Kırmızı beyazlı takımın yedek kulübesinde ise, Ömer Alıcı, Fethi Özer, Hakan Bilgiç, Arda Şengül, Atamer Bilgin, Arda Köksal, Ensar Bilir, Diyar Kaba, Bertu Özyürek ve Erkam Reşmen yer aldı.

Ev sahibi Erzurumspor Jakub Szumski, Orhan Ovacıklı, Mustafa Yumlu, Aykut Demir, Mücahit Albayrak, Martin Hasek, Gökhan Alsan, Arvydas Novikovas, Eren Tozlu, Aly Malle, Aaron Samuel Olanare ilk 11’i ile sahadaki yerini aldı.

Erzurumspor’un yedek kulübesinde ise, Göktuğ Bakırbaş, Rıdvan Yağcı, Mustafa Akbaş, Gökhan Kardeş, Emircan Altıntaş, Süleyman Koç, Herolind Shala, Özgür Sert, Eyüp Oskan ve Fırat Şaşi yer aldı.

ERZURUMSPOR GOLÜ ERKEN BULDU

Karşılaşma Büyükşehir Belediye Erzurumspor’un vuruşu ile başladı. Karşılaşmanın 5’nci dakikasında gelişen Boluspor atağında Diarrassouba’un vuruşunu kaleci Szumski kornere çeldi. Karşılaşmanın 14’ncü dakikasında gelişen Erzurumspor atağında Bolusporlu oyuncular tarafından uzaklaştırılamayan top ağlarla buluştu. Aaron Samuel Olanare’nin pasında topa gelişine vuran Arvydas Novikovas topu ağlara gönderdi ve takımını 1-0 öne geçirdi.

ERZURUMSPOR 2’NCİ GOLÜ BULDU

Karşılaşmanın 27’nci dakikasında gelişen Erzurumspor atağında Olanare’nin ortasında Novikovas’ın kafa vuruşunu kaleci Selmani kurtardı. Selmani’den dönen topa vuran Eren Tozlu takımını 2-0 öne geçirdi. Maçın 34’ncü dakikasında Bolusporlu Emin Bayram sarı kart gördü.Karşılaşmanın 45’nci dakikasında gelişen Boluspor atağında Bregu’nun vuruşu kalecide kaldı. İlk yarının sonuna 3 dakika ilave edildi. İlk yarıda başka gol olmayınca ev sahibi Erzurumspor ilk yarıyı 2-0 önde kapattı.

BOLUSPOR İKİNCİ YARIYA OYUNCUĞU DEĞİŞİKLİKLERİ İLE BAŞLADI

İkinci yarı konuk Boluspor’un vuruşu ile başladı. İkinci yarının başında konuk Boluspor’da 2 oyuncu değişikliği gerçekleşti. Diarrassuoba ve Emin Bayram oyun alanının kenarına gelirken oyuna Bertu Özyürek ve Fethi Özer dahil oldu.

BOLUSPOR FARKI 1’E İNDİRDİ

Karşılaşmanın 67’nci dakikasında gelişen Boluspor atağında Abdurrahman Canlı’nın yerden ortasında topa gelişine vuran Bregu ligdeki ilk golünü attı. Kırmızı beyazlılar bu gol ile farkı 1’e indirdi. Karşılaşmanın 68’nci dakikasında Boluspor’un golünde asisti yapan Abdurrahman Canlı rakibine yaptığı hareket nedeniyle sarı kart gördü.

ARKA ARKAYA OYUNCU DEĞİŞİKLİKLERİ

Karşılaşmanın 71’nci dakikasında ev sahibi Erzurumspor’da oyuncu değişikliği yaşandı. Takımının ilk golünü atan Novikovas oyun alanının kenarına gelirken oyuna Süleyman Koç dahil oldu. Karşılaşmanın 74’ncü dakikasında Erzurumspor’da Olanare kenara gelirken oyuna Emircan Altıntaş dahil oldu. Karşılaşmanın 77’nci dakikasında Boluspor’da Roshi oyundan çıkarken oyuna Arda Köksal girdi. Karşılaşmanın 83’ncü dakikasında Boluspor’da Eray Ataseven kenara gelirken oyuna Diyar Kaba dahil oldu.

MARTİN HASEK’TEN MÜKEMMEL GOL

Karşılaşmanın 89’uncu dakikasında gelişen Erzurumspor atağında Martin Hasek’in ceza sahası dışından mükemmel vuruşu ağlarla buluştu ve fark yeniden 2’ye çıktı. Karşılaşmanın 90’ıncı dakikasında Boluspor’da Berk Yıldız sarı kart gördü. Maçın 90+1’inci dakikasında Malle ve Gökhan Alsan oyundan çıkarken Shala ve Özgür Sert oyuna girdi.

BOLUSPOR 90+2’DE PENALTI KAZANDI

Karşılaşmanın 90+2’nci dakikasında Orhan Ovacıklı’nın hareketi ile yerde kalan Berk Yıldız takımına penaltı kazandırdı. Penaltıda topun başına gelen Bregu kendisinin ve takımının ikinci gölünü attı. Maçın sonuna 4 dakika ilave edildi. 90+4’üncü dakikada itirazlardan dolayı Ali Keten ve Shala sarı kart gördü.

MAÇTA BAŞKA GOL SESİ ÇIKMADI

Maçta başka gol olmayınca ev sahibi Erzurumspor kendi sahasında Boluspor’u 3-2 yendi. Boluspor bu skor ile TFF 1. Lig’de 13 puan ile 13’ncü sırada yer alırken, ev sahibi Erzurumspor ise 25 puan ile 4’üncü sırada kendisine yer buldu.

  • SALLADIK AMA YIKAMADIK
  • SALLADIK AMA YIKAMADIK
  • SALLADIK AMA YIKAMADIK
  • SALLADIK AMA YIKAMADIK
  • SALLADIK AMA YIKAMADIK
4 yorum yapılmış
  • BOLUSPORUSEVEN09YKSEL
    20 Kasım 2021 • 08:53
    HAYDİ 2.LİGE BU KADRO BU T.DİREKTÖR İLE
  • Salih
    21 Kasım 2021 • 03:03
    Son dakika penaltımız verilmedi yediğimiz üçüncü golde savunma seyire baktı hocanın uyarması lazım
  • Alikulin
    21 Kasım 2021 • 07:35
    Başarı için bu antrenörün mutlaka gitmesi gerekir. Kadro iyi futbol kötü.
  • bolulu
    23 Kasım 2021 • 22:47
    evet hep sallıyoruz hocada aynı görüşte sonuc buhafta eyüp macınıda sallarız ondan sonra dibde ilaçlar bedava
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.