VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

İYİ OYUN SÜPER GALİBİYET

27 Kasım 2021

.................................................

Haber: Adnan KARABULUT

Beypiliç Boluspor TFF 1. Lig’in 14’ncü haftasında kendi evinde Eyüpspor’u ağırladı. Kırmızı beyazlı takım ağırladığı Eyüpspor’u Bregu ve Kasongo (2)’nun golleri ile 3-1 mağlup etti. Konuk Eyüpspor’un tek golünü penaltıdan Umut Bulut kaydetti. Boluspor bu skorla TFF 1. Lig’de 16 puanla 12’nci sırada yer alırken, konuk Eyüpspor ise 27 puanla 3’ncü sırada yer aldı.

Ev Sahibi Beypiliç Boluspor karşılaşmaya, Gentain Selmani, Mehmet Zahit Çınar, Fethi Özer, Ali Keten, Abdurrahim Dursun, Eray Ataseven, Abdurrahman Canlı, Bertu Alican Özyürek, Dejvi Bregu, Berk Yıldız ve Kabongo Kasongo ilk 11’i ile çıktı.

Kırmızı beyazlıların yedek kulübesinde,  Ömer Alıcı, Abdoulaye Diarrassouba, Hakan Bilgiç, Arda Hilmi Şengül, Jakob Novak, Talha Erdoğan, Emin Bayram, Arda Köksal, Diyar Kaba ve Erkam Reşmen yer aldı.

Konuk Eyüpspor, Çağlar Şahin Akbaba, Uğur Akdemir, Melontsa Teddy William Mezague, Yalçın Kılınç, Bülent Uzun, Gökcan Kaya, Timur Temeltaş, Mikail Okyar, Cenk Ahmet Alkılıç, Umut Bulut ve Pa Amat Dibba ilk 11’i ile sahada yerini aldı.

Eyüpspor’un yedek kulübesinde ise, Emrullah Şalk, Erencan Yardımcı, Sorin Bogdan Stancu, Taşkın İlter, Musah Mohammed, Enes Keskin, Mete Kaan Demir, Muhammed Akarslan ve Caner Hüseyin Bağ yer aldı.

EYÜPSPOR PENALTI BEKLEDİ

Karşılaşma konuk Eyüpspor’un vuruşu ile başladı. Karşılaşmanın 7’nci dakikasında gelişen Boluspor atağında kullanılan kornerde Abdurrahman Canlı’nın kafa vuruşu kaleci Çağlar Şahin Akbaba’da kaldı. Karşılaşmanın 10’uncu dakikasında gelişen Eyüpspor atağında yerde kalan Umut Bulut penaltı bekledi. Karşılaşmanın hakemi Ramazan Keleş oyunu devam ettirdi.

EYÜPSPOR BASKISINI ARTTIRDI

Karşılaşmanın 15’nci dakikasında gelişen Eyüpspor atağında Cenk Ahmet’in sağ kanattan ortasında topa son anda müdahale eden Zahit Çınar topu kornere gönderdi. Karşılaşmanın 17’nci dakikasında kullanılan kornerde Teddy’nin kafası üstten auta çıktı.

BOLUSPOR GOLÜ PENALTIDAN BULDU

Karşılaşmanın 31’nci dakikasında gelişen Boluspor atağında Berk Yıldız’ın pasında Kabongo Kasongo’nun vuruşu Eyüpspor’lu oyuncunun eline çarptı ve hakem Ramazan Keleş penaltı noktasını gösterdi. Penaltı vuruşunda topa gelen Bregu golü attı ve Beypiliç Boluspor’u 1-0 öne geçirdi. Karşılaşmanın 31’nci dakikasında Eyüpspor’lu Teddy sarı kart gördü.

KASONGO 2’NCİ GOL FIRSATINI TEPTİ

Karşılaşmanın 42’nci dakikasında gelişen Boluspor atağında Bregu’nun pasında kaleci ile karşı karşıya kalan Kabongo Kasongo’nun vuruşu yandan dışarı çıktı. Karşılaşmanın 43’ncü dakikasında gelişen Eyüpspor atağında Pa Dibba’nın ortasında Umut Bulut topa dokunamadı.

BOLUSPOR FARKI İKİYE ÇIKARDI

İlk yarının sonuna 3 dakika ilave edildi. Karşılaşmanın 45+1’nci dakikasında gelişen Boluspor atağında Bregu’nun yerden çevirdiği top Berk Yılmaz’dan sekti. Seken topa vuran Kabongo Kasongo kırmızı beyazlıları 2-0 öne geçirdi. İlk yarıda başka gol olmayınca ilk yarı ev sahibi Boluspor’un 2-0 üstünlüğü ile sonuçlandı.

EYÜPSPOR İKİNCİ YARIYA OYUNCU DEĞİŞİKLİĞİ İLE BAŞLADI

Eyüpspor ikinci yarının başında oyuncu değişikliği yaptı. Mikail Okyar oyun alanının kenarına gelirken Enes Keskin oyuna girdi. İkinci yarı ev sahibi Boluspor’un vuruşu ile başlandı. Karşılaşmanın 48’nci dakikasında gelişen Boluspor atağında Eray Ataseven’in pasında topa vuran Kabongo Kasongo topu üstten auta gönderdi.

EYÜPSPOR PENALTIDAN FARKI BİRE DÜŞÜRDÜ

Karşılaşmanın 55’nci dakikasında Bertu’nun Pa Dibba’ya yaptığı hareket sonucunda hakem Ramazan Keleş penaltı noktasını gösterdi. Penaltıda topun başına gelen Umut Bulut golü attı ve farkı 1’e indirdi. Karşılaşmanın 58’nci dakikasında Abdurrahim Dursun rakibine yaptığı faul sonucunda sarı kart gördü. Karşılaşmanın 64’üncü dakikasında tartışan Eray Ataseven ve Enes Keskin sarı kart gördü.

BOLUSPOR FARKI YENİDEN 2’YE ÇIKARDI

Karşılaşmanın 65’nci dakikasında gelişen Boluspor atağında Eray Ataseven’in attığı topta karşı karşıya kalan Kasongo kalecinin bacaklarının arasından topu ağlara göndererek kendisinin 2’nci, takımının 3’üncü golü kaydetti. Kırmızı beyazlılar bu golle farkı yeniden 2’ye çıkardı.

ARKA ARKAYA OYUNCU DEĞİŞİKLİKLERİ

Eyüpspor’da karşılaşmanın 71’nci dakikasında Gökcan Kaya oyun alanının kenarına gelirken yerine Bogdan Stancu dahil oldu. Beypiliç Boluspor’da karşılaşmanın 76’ncı dakikasında Bertu oyun alanının kenarına gelirken, oyuna Novak girdi. Karşılaşmanın 85’nci dakikasında konuk Eyüpspor’da arka arkaya oyuncu değişiklikleri gerçekleşti. Cenk Alkılıç, Timur Temeltaş ve Umut Bulut oyundan çıkarken, oyuna Caner Hüseyin Bağ, Erencan Yardımcı ve Taşkın İlter oyuna girdi.

BOLUSPOR’DA OYUNCU DEĞİŞİKLİKLERİ

Ev sahibi Boluspor’da 90’ıncı dakikaya girerken arka arkaya oyuncu değişiklikleri gerçekleşti. Bregu ve Berk Yıldız oyundan çıkarken oyuna Hakan Bilgiç ve Arda Köksal dahil oldu. Maçın sonuna 5 dakika ilave edildi. 90+3’üncü dakika gelişen Boluspor atağında Arda Köksal’ın vuruşu direten oyuna alanına döndü. Karşılaşmanın 90+4’üncü dakikasında Kabongo Kasongo ve Eray Ataseven oyundan çıkarken Diarrassouba ve Diyar Kaba oyuna girdi. Uzatma dakikalarında da gol sesi çıkmayınca Boluspor kendi evinde ağırladığı Eyüpspor’u 3-1 mağlup etti.

HAFTAYA RAKİP ÜMRANİYESPOR

Ev sahibi Boluspor bu skorla TFF 1. Lig’de 16 puanla 12’nci sırada yer alırken, konuk Eyüpspor ise 27 puanla 3’ncü sırada yer aldı. Kırmızı beyazlılar TFF 1. Lig’in 15’nci haftasında deplasmanda Bereket Sigorta Ümraniyespor ile karşılaşacak. Konuk Eyüpspor ise 15’nci haftayı bay geçecek.

  • İYİ OYUN SÜPER GALİBİYET
  • İYİ OYUN SÜPER GALİBİYET
  • İYİ OYUN SÜPER GALİBİYET
  • İYİ OYUN SÜPER GALİBİYET
  • İYİ OYUN SÜPER GALİBİYET
  • İYİ OYUN SÜPER GALİBİYET
  • İYİ OYUN SÜPER GALİBİYET
  • İYİ OYUN SÜPER GALİBİYET
  • İYİ OYUN SÜPER GALİBİYET
  • İYİ OYUN SÜPER GALİBİYET
  • İYİ OYUN SÜPER GALİBİYET
  • İYİ OYUN SÜPER GALİBİYET
4 yorum yapılmış
  • Bolusporlu
    27 Kasım 2021 • 07:14
    Mükemmel bir oyun ve sonuç. Bütün takımı kutlarız. Özellikle 10 numaralı topçunun son iki maçta iyi oyunu ve formuna girmesi çok iyi.Yolunuz açık olsun.
  • NihatErcan
    27 Kasım 2021 • 07:50
    Tüm takımı ve teknik ekibi can-ı gönülden tebrik ederim. Herkes çok dikkatli ve yardımlaşma üst seviyedeydi bugün. Birkaç pozisyon versek de şans bizden yana oldu. Ancak bir eleştirim var. 39. dakikaydı yanılmıyorsam, kendimize göre sağ taraftan köşe vuruşu kullandı Bregu ve atışı direkt orta sahadaki oyuncumuza gönderdi. Onca yıldır amatör top oynuyorum, korner ya yakın pas, ya altıpasa ön/arka direkt yerden/havadan orta veya yay civarına orta/pas şeklinde ya
  • NihatErcan
    27 Kasım 2021 • 07:51
    Onca yıldır amatör top oynuyorum, korner ya yakın pas, ya altıpasa ön/arka direkt yerden/havadan orta veya yay civarına orta/pas şeklinde yapılır. Yine yakın bölge ya da cezasahası içinde değişik varyasyonlar denenebilir. Hocam bunlar çalışılmıyor mu, oyuncunun ortasahaya korner kullanması ne demek? Rakibi rahatlattık, hızlıca çıkmasını sağladık, öndekiler ofsaytta kaldılar, biraz akıllı rakip hızla basıp orta sahadaki son adamdan topu kapsa ne olacak? Böyle
  • NihatErcan
    27 Kasım 2021 • 07:51
    Bregu'nun bu anlamsız, tutarsız ve umursamaz tavırları için acil uyarılması ve gerekenin yapılmasını temenni ediyorum.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.