VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KAYAK SEZONU AÇILIYOR

2 Aralık 2021

..............................................

Bolu’da kayak merkezi Kartalkaya’da yeni sezon açılışı için çalışmalar devam ederken kar makinelerinin de yardımıyla pistlerdeki kar kalınlığı 20 santimetreye ulaştı. Her yıl binlerce kayak tutkununun akın ettiği Kartalkaya’da sezon 17 Aralık’ta açılacak.

Türkiye'nin en önemli turizm merkezlerinden Köroğlu dağlarının eteklerindeki 2 bin rakımlı Kartalkaya’da bulunan oteller sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Kayak merkezinde bulunan otellere ait kar makineleriyle pistlerdeki kar kalınlığı 20 santime ulaştı. 25 pistiyle kayakseverlerin en çok tercih ettikleri merkezlerden birisi olan Kartalkaya'ya sezon boyunca 250 bin turistin gelmesi bekleniyor.

Batı Karadeniz Otelciler Derneği Başkanı Halit Ergül, kayak sezonunun 17 Aralık’ta açılacağını belirterek, “Bu sene geçen senelerden daha iyi olacağını düşünüyorum. Çünkü geçen sene hem pandemi sebebiyle hem de karın geç yağmasından dolayı sezonu 15 Ocak'ta başlatmıştık. Bu sene misafirlerimiz pandemiden dolayı evlerinde çok sıkıldılar. Daha yoğun geçeceğini bekliyoruz. En az 250 bin kişinin Kartalkaya'yı ziyaret edeceğini düşünüyoruz. Her sene nisan ayına kadar sezonunu açık tutuyoruz. Bu sene de nisan ayını buluruz. Tatilciler rezervasyonlarını erken yaptırsınlar çünkü yer bulamama söz konusu olur. Bu seneki rezervasyonlarımıza geçen senelere göre yoğun ilgi var" diye konuştu.

 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.