VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

SÜPER GALİBİYET HEDEF İLK 6

7 Şubat 2022

....................................................

Beypiliç Boluspor, deplasmanda karşılaştığı Kocaelispor’u 2-1 yenerek üç puanı hanesine yazdırdı.

Spor Toto 1’inci ligin 22’inci haftasının son maçında Beypiliç Boluspor, deplasmanda Kocaelispor’a konuk oldu. Son haftalarda maç kazanamayan ve kötü bir sezon geçiren Kocaelispor, kendi sahasında lig sıralamasında kendilerinden bir üstteki kırmızı beyazlı takım ile karşılaştı. Karşılaşmanın ilk golü 17’inci dakikada Beypiliç Boluspor’un genç oyuncusu Emin Bayram’dan geldi. Maçın 42’inci dakikasında ise Rasheed topu ağlara göndererek beraberliği getiren golü attı. Maçın ilk yarısı 1-1 sona erdi. Karşılaşmanın ikinci yarısında da başarılı oyunuyla göz dolduran Beypiliç Boluspor’da Tugay Kaçar, 53’üncü dakikada takımının ikinci golünü attı. Karşılaşma, kırmızı beyazlı takımın 2-1’lik galibiyeti ile sona erdi. Boluspor, aldığı galibiyetle puanını 27’ye çıkardı.

3 yorum yapılmış
  • Yusuf
    7 Şubat 2022 • 15:30
    Abartmayalum. Takımın Geri Dötlüsü iyi olmasa bizi bu 3 Arnavut 1 de gökhan haşat ederdi. Rüzgar, Bertu varken Reha hoca fantazi yapıyor.
  • Krolu
    8 Şubat 2022 • 06:52
    İki takım güzel oynadı.Bu oyun şeklini devam ettirirse, Bolu ilk altıya kalır. Yeni kaleci, aynı Babası gibi. Sincap. İsabetli bir transfer. Tebrikler.
  • Abdusselamduman
    8 Şubat 2022 • 09:43
    Çok.sevdiyim.bolusporum.tebrik.ederim.utuz.yildir.takip.ederim.iyi.oynadiginizda.kutu.oldugunuzda.hep.sizinleyim.iyiye.dogru.gidiyoruz.ayaklarimizi.yerde.olsun.altiya.yakiniz
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.