VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ERGİNER: ÇOK İYİ BİR ÜÇ PUAN ALDIK

16 Şubat 2022

........................................................

Beypiliç Boluspor Teknik Direktörü Reha Erginer, geçen haftaya göre üzerine koydukları bir oyun sergilediklerini belirterek, “Bizim için çok iyi bir skor oldu. Geçen haftaya göre üzerine koyduğumuz oyun vardı. Çok da iyi bir 3 puan aldık." dedi.

Beypiliç Boluspor Teknik Direktörü Reha Erginer, üç puanla ayrıldıkları maçın ardından yaptığı açıklamada üç puan almanın sevincini yaşadıklarını ifade ederek, “Zor bir maçtı. Maçtan önce oyuncularıma İstanbulspor'u yenmek için çok iyi hücum etmenin yeterli olmayacağını söyledim. Rakibi karşılamayı çalıştık. Bunu da sahaya mükemmel bir şekilde yansıttık. Hareketli oyunda çok pozisyon vermedik. Rakibin sonlandıramadığı ve ikinci bölgede kaybettiği toplarda geçişleri öne ve ayağa paslarla yapmayı düşünüyorduk. Burada bazı tercih hataları yaptık. Bunları doğru yapabilsek daha rahat pozisyona girebilirdik."diye konuştu.

Kaybettikleri puanları telafi ettiklerine dikkat çeken Erginer, şunları söyledi:

“Ligin 24. haftasında 0-0 berabere sonuçlanan Ankara Keçiörengücü müsabakasında kaybettikleri 2 puanı telafi ettik. Çok formda bir İstanbulspor ile oynadık. Geçen hafta çok önemli 2 puan kaybetmiştik. Buraya o kaybı telafi etmeye gelmiştik. Bizim için çok iyi bir skor oldu. Geçen haftaya göre üzerine koyduğumuz oyun vardı. Çok da iyi bir 3 puan aldık."

 

1 yorum yapılmış
  • SelukDEMR
    16 Şubat 2022 • 13:51
    Başarılarınızın devamını dilerim küçük şehrin büyük öyküsü BOLU Spor
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.