VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU’DA ÖZEL HALK OTOBÜSLERİNE ZAM GELDİ

7 Nisan 2022

............................................

Bolu Belediye Meclisi aldığı kararla kentteki özel halk otobüslerine zam yaptı. Yeni tarifeye göre tam bilet 5 TL’den 7 TL’ye öğrenci bileti ise 3. 75 TL’den 5 TL’ye çıkartıldı.

Bolu Belediye Meclisi’nin Nisan ayı meclis toplantısı Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan başkanlığında yapıldı. Toplantıda, özel halk otobüslerinin yeni fiyat tarifesi görüşüldü. Son dönemde akaryakıt ücretlerine sürekli yapılan zamların ardından kentteki özel halk otobüslerinin ücretlerine zam yapılması talebi görüşülerek karara bağlandı. Yeni tarifeye göre tam bilet 5 TL’den 7 TL’ye öğrenci bileti ise 3. 75 TL’den 5 TL’ye çıkartıldı.

Bolu’daki özel halk otobüslerine akaryakıta gelen zammın çok altında bir zam yaptıklarını belirten Başkan Özcan, “Akaryakıta gelen zammı düşünürsek burada komisyonumuzun yaptığı ayarlamayı düşünürsek şoför esnafına akaryakıta gelen zam ölçüsünde bir zam vermiyoruz. Çok altında bir zam veriyoruz. Yedek parçaya zam geliyor, lastiğe zam geliyor. Onlarında çocukları var. Onlarda şoförlük yaparak bu işten ekmek kazanıyor. Çoluğunun çocuğunun bu şekilde karnını doyuruyor.  Biz bu güncellemeyi yapmazsak ne yapacaklar? Anahtarları bırakacaklar.  Onlar bizim vatandaşımız elbette bunlar evine ekmek getirmek zorunda. Onlar zaten fedakarlık yapıyor. Bu güncellemeden sonrada çok büyük para kazanacak değiller” diye konuştu.

5 yorum yapılmış
  • Ayse
    7 Nisan 2022 • 10:38
    Madem zam yapıyorsunuz otobüslerin sıklığını artırın. Otobusler aşırı dolu binemiyoruz bile
  • kyl
    8 Nisan 2022 • 01:41
    utanmadan bide zam yapıyonuz köylü işinden çıkıp evine gidiyor millet higvay şak şak yapmaya gigiyor kalmışınız köylüyü aynı kefeye koyuyonuz köylü mecburmu higvay ücreti ödemeye bu seçim insanı vezirde eder rezilde eder utanmadan köylüyü zengin fırıldak insanlarla aynı kefeye koyuyonuz yazıklar olsun
  • Hasan
    8 Nisan 2022 • 18:19
    Ülkenin şartlarından dolayı zam yapabilirsiniz. Ancak verdiğiniz hizmet bu fiyatları hak etmiyor. İvedilikle sistem kurulmalı. Otobüsler şoförlerinin arasındaki iletişimsizlikten dolayı sürekli gecikmeli geliyor. Trafik kurallarına uymamalarından söz etmiyorum bile. Tanju Bey şoförler kadar keşke bu şehrin ekonomik döngüsünün büyük kesiminde yer alan öğrencileri hesaba katsa keşke. Esnaf ve belediye el ele yıllardır olduğu gibi öğrencileri bu şehirde okudukla
  • Bolulu
    10 Nisan 2022 • 06:29
    Bu zamlar sebep değil sonuçtur.Neyin sonucu ülkedeki yüksek enflasyonun yani aşırı pahalılığın.Bunuda yapan ülkeyi yöneten hükümettir.
  • Cenk
    12 Nisan 2022 • 12:06
    Önceden 15 dakikada bir gelirdi bu otobüsler. Şimdi niye yarım saate çıkardınız? Bolu'nun nüfusu filan mı azaldı? Hastane Caddesi'nde olan duraktaki monitör ve ve kart okuyucu ekranı kaç kare şikayet etmeme rağmen düzeltemediler. O ekran ve kart okuyan direk hala bozuk. Koca Bolu'da bunu düzeltecek bir tane yazılımcı yok mu? Orası üstelik yoğun kullanılan bir durak. Hala görmezden geliyorlar bunu.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.