VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

HALK MARKETİN TEMELİ ATILIYOR

12 Temmuz 2022

............................................

HABER / MUTLU YUCA

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, yıkılan katlı otoparkın bulunduğu alana yapılacak halk marketin ihalesinin yapıldığını ve bayram sonrasında inşaat çalışmalarının başlayacağını ifade etti. Özcan, alanın yanında bulunan binaların ise kamulaştırma davasının ardından yıkılacağını söyledi.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Aktaş Mahallesinde bulunan yıkılan katlı otoparkın yerine yapılacak yeni projenin detaylarını açıklayarak, “Oranın bir bölümüne halk market yapacağız. İhalesini yaptık. Kurban bayramının ardından inşaat çalışmaları hemen başlayacak. Onun üstü yeşil teras olacak, büyük ve temiz bir kent tuvaleti ile abdest alınabilecek şadırvanlar yer alacak. Yıkılan alan 2 bin 200 metrekare. 800 metrekarelik alana market yapılacak. Bin metrekarelik alanı ise meydan olarak değerlendireceğiz. Üstü yeşil çatı olacağı için üstü de kullanılabilecek. Halk markette yoksul vatandaşlarımız için ucuz et, meyve sebze ve temizlik malzemeleri satılacak. Yıkılan katlı otoparkın üst tarafında bulunan binaların yıkımı için kamulaştırma davaları sürüyor.  Bir bilirkişi raporu verildi. İkinci bilirkişi aşamasında. Bayramdan sonra karar gelir diye düşünüyorum. Mahkemenin belirleyeceği parayı yatıracağız ve o binaların yıkımını yaparak o alanı meydana katacağız.” ifadelerini kullandı.

KANAL YOLU PROJESİ EYLÜL AYINDA TAMAMLANIYOR

Kanal yolu projesine de değinen Başkan Özcan, bölgede yeşillendirme çalışmalarının başladığını söyleyerek, “Kanal yolundaki beş kilometrelik ilk etabın Eylül ayında tamamlayıp tamamıyla hizmete açılmış olacak. Hem yolu genişlettik, hem kaldırımlarını yaptık. Bolu’da bir çok su taşkını oldu ama bizim kapattığımız kanalla ilgili hiç bir sorun olmadı” şeklinde konuştu.

5 yorum yapılmış
  • smail
    12 Temmuz 2022 • 08:51
    Hani orası yeşil alan ve park olacaktı ne oldu yinemi ranta döndü orası Park olsaydı belediye onuyle birleşir çok güzel olurdu Her taraf market gidin başka yere yapın yermi yok
  • Adalet
    13 Temmuz 2022 • 13:16
    Belediye başkanının işi yıkmak aynı Atatürk' orman parkı yapılırken çhp il başkanı iken kaç kere mahkemeye verdi daha bilmediğimiz hangi yerleri mahkemeye verdi tanju Özcan hiç devlet kurumuna girmek için Adalet Bakanlığı'nın sınavına girmedimi halk market açılip yoksul vatandaşlara ucuz et güzelim aşevini ve Bolu'nun otoparini yıkın aynı kadir inanır ve fikret hakan köprü filmi gibi yap yik Haluk Leventin şarkısı gibi bir şey defa , geçti B
  • isimsizkii
    13 Temmuz 2022 • 15:56
    hani orası park olucaktı niye yapmıyorlar park ve yeşillik yakışırdı -
  • Bolulu
    14 Temmuz 2022 • 02:06
    Yöresel ürünler pazarı temelini atti. Daha bina bitmeden inşaat yıkıldı. Daha ne diyeyim. Türkiye'de ilkleri yaşatıyor. Markette batarsa bu kafayla sürpriz olmaz.
  • VATANDA
    15 Temmuz 2022 • 04:30
    DAĞKENT' eyapılacak ata konutları ne oldu..VİYADÜK YAPILACAKTI O DA YAPILMADI. EN AZINDAN MİNİ BİR KÖPRÜDE YAPILABİLİRDİ... MAALESEF VERİLEN SÖZ TUTULMADI VE TUTULMAYACAK TA ÖYLE GÖRÜNÜYOR.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.