VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

SERKAN YÜCEL’İN ACI GÜNÜ

3 Eylül 2022

......................

Bolu’nun tanınmış iş adamlarından biri olan Serkan Yücel’in (Abaza Serkan) babası Rüştü Yücel yakalandığı amansız hastalığa yenik düşerek hayatını kaybetti.

Yakalandığı amansız hastalık nedeniyle uzun süredir tedavi gören Rüştü Yücel bugün hayata gözlerini yumdu. Bolu'da oldukça sevilen Rüştü Yücel'in vefat haberi büyük üzüntü yarattı.

ÖLÜM İLANI

Merhum Faik Yücel’in oğlu merhum dursun Yücel’in kardeşi Remzi, Ergün, Kenan, Sema Yücel’in ağabeyleri Serpil, Serkan ve Selma Yücel’in babaları. Gülser Yücel’in eşi Rüştü Yücel hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün (pazar) Kaynaşlı ilçesinin Çamoluk köyünde öğlen namazı sonrası kılınacak cenaze namazı sonrası aynı köye defnedilecektir.

2 yorum yapılmış
  • BnyaminAydn
    4 Eylül 2022 • 00:58
    çok sevdiğim arkadaşım dostum RÜŞTÜ YÜCEL İN Ölümününden dolayı üzüntülerimi belirtmek isterim.Yüce yaradan dan rahmet kederli ailesine ve tüm sevenlerine taziyelerimi sunarım ruhun şad olsun kardeşim.
  • Kimlergeldikimlergitti
    6 Eylül 2022 • 14:56
    Tarifi olmayan bir daha hiç göremeyeceğim gençlik yıllarım ve bana aile sevgisini adamlığı dürüstlüğü yaşatan öğreten adam gibi adam rüştü amca hakkını helal et mekanın cennet olsun Rabbım gani gani rahmet eylesin
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.