VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

MHP’NİN YENİ İL BAŞKANI O İSİM OLDU

11 Aralık 2022

..........................................

Bolu'da, milletvekili aday adaylığı için istifa eden İl Başkanı Cihan Başaran'ın yerine Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcısı olarak görev yapan İlhan Durak atandı.

Bolu'da, yaklaşan 2023 genel seçimlerinde milletvekili aday adayı olmak isteyen MHP İl Başkanı Cihan Başaran geçtiğimiz günlerde genel merkeze istifa dilekçesini verdi. Genel merkez tarafından alınan karar doğrultusunda Başaran'ın aday adayı olması için verdiği dilekçe kabul edildi.

Başaran'ın istifasının ardından MHP Genel Merkezi tarafından yeni il başkanı olarak Bolu'nun yakından tanıdığı Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcısı olarak görev yapan İlhan Durak atandı. MHP Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan yardımcısı Semih Yalçın, Durak'ı arayarak yönetimini oluşturmasını istedi.

Kentin tanınan ve sevilen isimlerinden oluşan bir yönetim listesi yaptığı öğrenilen Durak'ın 2023 genel seçimlerine güçlü bir şekilde girmek için hazırlıklara başladığı öğrenildi.

Kaynak: Bolu Takip Gazetesi

 

2 yorum yapılmış
  • kaderrr
    12 Aralık 2022 • 06:39
    yüzün gibi geleceğinde açık olsun BAŞKANIM BAŞARILAR UMUTLU BOLU SENDEN
  • sagduyu
    12 Aralık 2022 • 08:18
    İlhan Başkana öncelikle hayırlı olsun inanıyorum ki Bolu da MHP olmak üzere Milliyetçi hareketi hakettiği yere getirecektir. Cihan Başkana da kararının hayırlı olmasını temenni ederimç.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.