VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"TANJU ÖZCAN'I ÖZÜR DİLEMEYE DAVET EDİYORUZ"

1 Mart 2023

...................

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, İstanbul'da polis müdahalesi sonrasında gözaltına alınan Türkiye İşçi Partililer için, “Man kafalı solcular” ifadelerini kullanınca TİP’liler çileden çıktı. Partinin Bolu il örgütünden yapılan açıklamada, “Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ı yakışıksız sözlerinden dolayı kınıyor, halkımızdan özür dilemeye davet ediyoruz. Sol'un evrensel ilkelerinden bir haber olan bu şahıs son cümlesinde ise sonuna kadar haklıdır. Halk hiçbir zaman bizim arkamızda olmadı. Zira biz sizler gibi halkın önüne geçmekten imtina ederiz” ifadeleri kullanıldı.

Türkiye İşçi Partisi Bolu İl Örgütü, sosyal medya hesabından “man kafalı solcular” paylaşımı yapan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a sert tepki gösterdi.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, sosyal medya hesabı üzerinden aralarında polisle arbede çıkan Türkiye İşçi Partisi üyelerine yönelik olarak “man kafalı lafta solcular” paylaşımı yaptı. Özcan’ın paylaşımına yorum yapan binlerce takipçisi tepki gösterirken bir tepki de Türkiye İşçi Partisi Bolu İl Örgütü’nden geldi.

 “ÖZCAN KUTUPLAŞTIRMA SİYASETİNİN ÖRNEKLERİNDEN”

“İktidarın partimize ve partimizden öte halka karşı sarf ettiği bu politikaya karşı çıkmanın 'marjinallik' olduğunu zanneden Bolu Belediye Başkanı da ne yazık ki özgürlükten ve halka karşı kusulan bu kinden habersiz gözükmektedir. Bizi ve bizim gibi gördüğü gruplara 'iktidarın kutuplaştırma siyasetine alet oluyorsunuz' diyen Tanju Özcan’ın belediye başkanı olduğundan beri göçmenler ile Türkiye halklarını nasıl karşı karşıya getirdiği, insani olarak onlara nasıl davrandığı, bu ve diğer farklı sebeplerden partisinden dahi kovulduğu hepinizin malumudur. Bu gibi örnekler ile kutuplaştırma siyasetinin son yıllardaki en büyük temsilcilerinden olan Özcan, halktan uzak fildişi kulelerinde otururken halkın rahatsızlık duyduğu konuları dile getiren partimize 'Polis ile arbedeye girmek' gibi bir iftira da bulunmuştur.”

“ÖZCAN’I ÖZÜR DİLEMEYE DAVET EDİYORUZ

“Yasama, yürütme ve yargıyı elinde bulunduran hükümetin birçok polise yaptığı mobbing, onları intihara sürükleyecek kadar verdiği keyfi emirler ortada iken sorgulanması gereken ilk şey polisin milletin polisi mi yoksa iktidarın polisi mi olduğudur. Pazar günü hükümet istifa diyen parti üyelerimiz ve yurttaşlarımızı darp eden; anayasal hakkimizi kullanmamıza tahammül edemeyen polisin halkın polisi olduğunu iddia eden Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ı yakışıksız sözlerinden dolayı kınıyor, halkımızdan özür dilemeye davet ediyoruz. Sol'un evrensel ilkelerinden bir haber olan bu şahıs son cümlesinde ise sonuna kadar haklıdır. Halk hiçbir zaman bizim arkamızda olmadı. Zira biz sizler gibi halkın önüne geçmekten imtina ederiz. Biz halk ile beraber her zaman yan yana durduk. Bu güzel dayanışmamız da yan yana, sonsuza kadar sürmeye ve iktidarın ekmeğine yağ sürdüğünüz zorba zihniyetlerinize inat büyümeye devam edecektir.”

TANJU ÖZCAN TWİTTER HESABINDAN BU İFADELERİ KULLANMIŞTI.

“Şu marjinal yapılar sokağa çıkıp, milletin polisi ile arbedeye giriyorlar ya, valla midem bulanıyor. Siz böyle yaparak sadece iktidarın kutuplaştırma siyasetine alet oluyorsunuz. O yüzdendir ki, halk hiç arkanızda durmuyor, man kafalı lafta solcular.”

7 yorum yapılmış
  • tebrik
    1 Mart 2023 • 15:51
    başkanı tebrik ederiz, kesinlikle katılıyoruz
  • Bolulu1453
    1 Mart 2023 • 17:46
    Siyasilerin hepsini toplasanız bir adam etmez!
  • Nzf
    1 Mart 2023 • 18:36
    Uzun zamandır böyle doğru konuştuğunu duymamıştım.tebrikler
  • Bolulu
    1 Mart 2023 • 23:17
    Gene iyi demiş biz bu pravakatörler için neler neler diyoruz.
  • Murat
    2 Mart 2023 • 05:25
    Başkan bencede doğru tespit etmiş tebrikler...
  • Fuat1414
    2 Mart 2023 • 15:36
    Bunların hepsini toplasan bir reis etmez
  • Geredelimehmet
    3 Mart 2023 • 03:44
    Şovmen Tanju tam senin yerindi sende gitseydin istanbul şura koş karıştırın memleketi millet can derdinde Tanju Boluya yakışmıyorsun
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.