VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA ORTALIK KARIŞTI... KİMSE NE OLDUĞUNU ANLAYAMADI

6 Mart 2023

.......................................................

Bolu’da Karaçayır Mahallesi’nde yaya geçinden ailesi ile geçmek isteyen bir vatandaş ile aynı güzergahta seyir halinde hızla giden sürücü arasında kavga çıktı. Kavga anları saniye saniye vatandaş kamerasına yansıdı.

Olay, dün akşamüzeri saatlerinde Karaçayır Mahallesi’nin Haznedarlar sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, ailesiyle birlikte yaya geçidini kullanarak karşıdan karşıya geçmek isteyen bir vatandaş, aracıyla Haznedarlar Sokak üzerinde seyir halinde hızla giden sürücü ile ufak bir tartışma yaşadı. Sözlü atışmaların devam ettiği tartışmada, taraflar arasında küfürler havada uçuştu. Tartışmayı gören çevredeki vatandaşlar ise kavgayı yatıştırmaya çalıştı. İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Polis ve vatandaşların araya girmesiyle taraflar yatıştırılırken, kavgayı ayırmaya çalışan bir vatandaşta bacağını burkarak hafif şekilde yaralandı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ayağı burkulan vatandaş tedavi altına alındı.

Kavga anları ise vatandaş kamerasına yansıdı.

  • BOLU'DA ORTALIK KARIŞTI... KİMSE NE OLDUĞUNU ANLAYAMADI
  • BOLU'DA ORTALIK KARIŞTI... KİMSE NE OLDUĞUNU ANLAYAMADI
  • BOLU'DA ORTALIK KARIŞTI... KİMSE NE OLDUĞUNU ANLAYAMADI
4 yorum yapılmış
  • Yaya
    6 Mart 2023 • 08:55
    Yaya geçidi var hala konuşuyor
  • Realist
    6 Mart 2023 • 10:35
    Yaya geçitlerinde yayalara yol önceliği tanımayan sürücülere uygulanan ceza miktarı çok az, en az 5.000,00.-TL olması lazımki gözlerden yaş ksın bakalım nasxıl yıla geliyorlar. Başka türlü bu zorbaların hakkından gelinmez, eğitim şart.
  • asil
    7 Mart 2023 • 04:01
    saçma sapan yerlerde de yaya geçidi var, giden yolda akan trafikte virajı dönünce virazların hemen dibine yaya geçidi çizmişler anıtparkın arkasında var kalıcının oralarda var biçok yerde arabayla virajı döndün döner dönmez önüne zart diye yaya geçidi çizmişler ve yaya geçiyor dursan arkadaki geçirecek durmasan yayaya vuracaksın veya ceza yiceksin virajların dibine trafiğe ve yayalara tehlike arz edecek yerlere yaya geçidini hangi salak çizdiyse artık salak diyo
  • OGUZHANOZTURK
    8 Mart 2023 • 01:39
    Duracaksın kardeşim ne tartışıyorsun halen heee???? Duramadıysan da tatlılıkla uzatmadan haksızlık ettiğin ve tehlikeye attığın insanlardan da özür dileyeceksin... bak halen ne güzel nefes alıyorsun buna dua et ya deli birine denk gelse idin ne yapacaktın. Yazık değil mi o insanlara ve senin ailene çocuklarına durum farklıda olabilirdi.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.