VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KURU SOĞANIN KİLO FİYATI 20 TL'YE ULAŞTI

3 Nisan 2023

......................

Pazarda kuru soğanın kilo fiyatının 20 TL’ye yükselmesinin ardından  Bolu Manavlar ve Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Mustafa Altındal, “Haftaya cumartesi gününe kadar normal seyrine girer, kuru soğanın kilo fiyatı 10 liraya kadar düşer” dedi.

Mustafa Altundal yayınladığı yazılı basın açıklamasında, “Bu yıl rekoltenin düşük olması sebebiyle arz ve talebe bağlı olan emtia ürünlerinde fiyat artışı doğal olarak bugün soğanda olduğu gibi her üründe zaman zaman yaşanmaktadır. Soğanın başkenti olan Ankara’nın Polatlı ilçesinde üreticiden kuru soğan fiyatı günlük değişimle birlikte bugün 14 TL olan soğan nakliye hamaliye işçilik KDV vb. gibi maliyetlerle birlikte Bolu bölgemizdeki hal çıkış fiyatları da 17-18, arasında değişirken pazaryerlerimizde kuru soğan fiyatları da 20 TL satılmaktadır.” İfadelerini kullandı.

“HAFTAYA 10 TL’YE DÜŞER”

 “Şu an kuru soğanda geçiş dönemi eski soğanlar depolarda bitmek üzere. Yeni soğanlar tarlada hasat döneminde. Bu fiyatlar artık her saat her dakika düşer… Haftaya cumartesi gününe kadar normal seyrine girer. 10 lira etiketlerini göreceğiz.”

1 yorum yapılmış
  • brahim
    3 Nisan 2023 • 11:46
    Ne hale geldik utanmazlar hala ekonomi iyi diye milletle dalga geciyorlar 14 mayıs bay bay akp
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.