VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

TANJU ÖZCAN İYİ PARTİLİLERDEN ÖZÜR DİLEDİ...

27 Nisan 2023

...........................

Özel haber: Bülent VELİOĞLU

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın, ‘AK Parti listelerine tepki gösterip CHP’ye elim gitmez diyen vatandaşımız yeni insanlara şans verin. MHP 1'nci sıra adayı İsmail Akgül'ün çok iyi bir ritim tutturduğunu görüyorum’ sözleri sonrasında İYİ Parti’de kıyamet koptu. Özcan sözlerinin eksik ve yanlış anlaşıldığını ifade ederek, “Ben konuşmamda ‘CHP ve İYİ Parti yani Millet İttifakı’na oy atmayacaksınız iktidardan kopup yeni isimlere oy atın demek istedim. Amacım İsmail Akgül’ü ön plana çıkartmak değildi. AK Parti'ye oy atmayın demek istedim. Bu siyasi bir matematiktir. İYİ Partili dostlarım sözlerimi yanlış anladı. Amasız ve fakatsız özür dilerim” dedi.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ile İYİ Parti arasında dünden bu yana soğuk rüzgarlar esiyor.

Tanju Özcan, Çarşamba günü makamına düzenlediği basın toplantısında, “CHP’ye elim gitmez diyen vatandaşa şunu söylüyorum. MHP 1'nci sıra adayı İsmail Akgül'ün çok iyi bir ritim tutturduğunu görüyorum. Bize oy vermeyecekseniz gidin İsmail'e atın, yeni insanlara şans verin” sözleri sarfetti.

İYİ PARTİ’DE KIYAMET KOPTU

Özcan’ın bu sözleri sonrasında İYİ Parti teşkilatlarında kıyamet koptu. İYİ Parti’nin adını söylememesi sosyal medyada Millet İttifakı bileşenleri tarafından eleştirilirken, Özcan sözlerinin yanlış anlaşıldığını söyledi.

“İYİ PARTİLİLERİN EMEĞİNİ UNUTACAK KADAR NANKÖR DEĞİLİM”

Özcan, “Amasız fakatsız İYİ Partili dostlarımdan özür dilerim. Açıklamada sadece CHP’den bahsetmedim. Millet İttifakı bileşenlerinden bahsettim. İYİ Partili dostlarımın oylarıyla başkan olduğumu ve üzerimdeki emeklerini unutacak kadar nankör değilim” diye konuştu.

“İYİ PARTİLİLERİN DESTEĞİNİ HİÇ UNUTMADIM”

“Sahada ilk önce partim CHP’ye oy istiyorum. İkna edemediğim vatandaşlarımdan İYİ Parti için destek istiyorum. Alternatif olarak İYİ Parti’yi gösteriyorum. Meral hanımın Bolu mitinginde otobüsün üzerine çıkarak destek verdim. Yerel seçimlerde CHP ve İYİ Parti’nin belediye başkanı olduğumu iç unutmadım. İYİ Parti’yi kendi partimden ayırmıyorum. İYİ Partili arkadaşlarımız bilerek bu şekilde algı yapmayacağımı bilirler

“BU SİYASİ BİR MATEMATİKTİR”

“Basın toplantısında CHP ya da İYİ Parti’ye oy atmayacağım diyen vatandaşlar için yeni isimler olduğunu ve İsmail Akgül’ü örnek olarak söyledim. Bu siyasi bir matematiktir. AK Parti'ye oy atmayın demek istedim. Gerçek ve algı bazen farklı olabiliyor. Yanlış anladıysam amasız fakatsız özür dilerim. İYİ Parti’nin adını sokakta duydukça mutlu oluyorum. İYİ Parti'nin oy oranının arttığını da görüyorum”

9 yorum yapılmış
  • YalnzAdam
    27 Nisan 2023 • 10:54
    By Tanju sen hem nankör hem nabza gõre şerbet veren bir şovmen sın ama suç sende değil hala seni partiden kesin olarak atmayan CHP yõnetiminde inşallah en kısa zamanda partiden atílırsı
  • cihangir
    27 Nisan 2023 • 12:54
    böyle dost varken düşmana gerek yok
  • Rzgar
    27 Nisan 2023 • 13:48
    Tanju ya nankör demişler kafanıza Tanju kadar taş düşsün emi.Tanju olmasa Bolu da CHP nin esamesi olmaz kafanız çalışmıyor ki.
  • AbidinBGlen
    27 Nisan 2023 • 14:47
    Utanmadan halaaa CHP nin adını anabiliyosa ona yazıklar olsun,bu genel merkezde bu şahşı halaaa ihraç etmediyse yazıklar olsun....??Uyuma Ersan Bşkn,bu şahıs partiye zarar veriyor hala mı görmüyosunuz,ama şu bir gerçek 9 mayıs da ben gerekeni Yapacam,Kemal Babaya,iletecek sizlerin yapmadığınızı ben Yapacam.....
  • Kaptan14
    27 Nisan 2023 • 16:11
    İsmail abiyi senin övmeye gerek yok Bolu Halkı olarak Gayet İyi biliyoruz vede seviyoruz sayın Tanju başkan
  • evket
    27 Nisan 2023 • 23:20
    Mhp adayı Ülkü Ocakları başkanı İsmail Belediye meclis toplantısını bir grup ülkücü gençlik ile birlikte basmaya geldiği günder beridir sende bir İsmail korkusu var.
  • AKIN
    28 Nisan 2023 • 05:24
    YÜRÜ GİT SEN NASIL BİR ZİHNİYETSİN'Kİ
  • Kemal
    28 Nisan 2023 • 07:03
    KILIÇARSLAN MAHALLESİ ÖZDİLEK AVM'NİN ARKASI, FİNAL VİP GELİŞİM KURSUNUN ÖNÜNDEKİ KAVŞAKTA ASFALT KAZILMIŞ. ÇALIŞMA TAMAMLANDI ANCAK 2 HAFTADIR ASFALT YAPILMADI. SON YAĞMURLARDAN SONRADA KAVŞAKTAKİ ALT YAPI MALZEMESİ DAĞILDI. ÖZGÜR BOLU VESİLESİYLE ACİLEN ASFALTLANMASI TALEBİ
  • rfkefendi
    28 Nisan 2023 • 07:14
    açıklama çok iyi oldu tam ismailden şüphe edecektik... demekki ismail sağlam adam .. oylar bizim ismaile
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.