VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ERDOĞAN BALKONDAN VATANDAŞLARA SESLENDİ....

14 Mayıs 2023

.......................

Cumhurbaşkanı Erdooğan, resmi olmayan sonuçlara göre açık ara önde olduklarını bildirdi. Erdoğan ayrıca, yurt dışı oylarının sayımından sonra seçimlerin ilk turda biteceğini de vurguladı.

Sonuçlara göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan oyların yüzde 49,42'sini alarak yarışı önde götürüyor. Oyların açıklamasında artık sona gelinirken, Cumhurbaşkanı Erdoğan Ankara'da partisinin genel merkezinden coşkulu kalabalığa seslendi.

“BİRİLERİ MUTFAKTA BİZ BALKONDAYIZ”

Gelenekselleşen balkon konuşmasını yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, dikkat çeken ifadeler kullandı.

“Açık ara öndeyiz. Yurt dışı oyları intikal etmedi, ilk turda biteceğine inanıyoruz. Henüz kesin sonuçlar belli olmamakla beraber açık ara önde bulunmaktayız. Yurt dışı oylar tamamıyla ülkemize intikal etmiş değil, sayımlar sürüyor. İlk turda biteceğine inanıyoruz."

"Hem yurt içi oyların hem yurt dışı oyların sayımının biraz daha vakit alacağı anlaşılıyor"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Hem yurt içi oyların hem yurt dışı oyların sayımının biraz daha vakit alacağı anlaşılıyor. Biz milleti kandırmaya çalışanlar gibi değiliz. Bugün de seçimde açık ara önde olduğumuzu biliyor ama sonuçlar resmen önümüze gelmediği için milli iradenin tezahürünü bekliyoruz. Geleneksel balkon konuşmasını şimdiden yapalım dedik." şeklinde konuştu.

Seçimde tercihini AK Parti ve Cumhur İttifakı'ndan yana kullanan seçmenlere de teşekkür eden Erdoğan, "Kazanan tartışmasız bir şekilde ülkemiz, milletimiz olmuştur. Türkiye milli iradenin üstünlüğüne olan bağlılığıyla dünyanın önde gelen demokrasileri arasında yer aldığını bir kez daha ispatlamıştır." şeklinde konuştu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.