VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KEMAL KILIÇDAROĞLU AÇIKLAMA YAPTI

15 Mayıs 2023

......................

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Millet İttifakı liderleriyle birlikte açıklama yaptı. Kılıçdaroğlu, " Hiç kimse bir oldu bitti diye heveslenmesin. Seçim balkonda kazanılmaz. Veriler şu anda akmaya devam ediyor. Milletimiz ikinci tur diyorsa başımız üstüne. İkinci turda mutlaka ama mutlaka kazanacağız herkes bunu görecek.

“İKİNCİ TURDA MUTLAKA KAZANACAĞIZ”

Kemal Kılıçdaroğlu'nun, "Sandığa gidip oy veren herkese yürekten teşekkürler. Özellikle gençlerin ve kadınların yüksek katılımı dolayısıyla son derece mutluyuz. Katılım oranının yüzde 90'a yaklaşması ve sürecin demokratik olgunlukla sürdürülmesi ayrıca memnuniyet vericidir. Erdoğan bütyün iftira ve hakaretlerine rağmen beklediği sonucu alamamıştır. Hiçkimse bir oldu bittiye heveslenmesin. Seçim balkonda kazanılmaz. Veriler şu anda akmaya devam ediyor. Milletimiz ikinci tur diyorsa başımız üstüne. İkinci turda mutlaka ama mutlaka kazanacağız herkes bunu görecek” dedi..

“TOPLUMDAN GÜVENOYU ALAMAMIŞTIR”

“Geçici sonuçlar şunu göstermiştir ki Erdoğan toplumdan beklediği güvenoyunu alamamıştır. Toplumdaki değişim talebi yüzde 50'nin üzerindedir. AK Parti'deki oy kaybını da gerçek göstermektedir. Biz önümüzdeki 15 gün boyunca Türkiye için milletimizle beraber bu ülkeye hakkı hukuku ve adaleti getirmek için her türlü mücadeleyi yapacağız. Halkımız emin olsun mutlaka ama mutlaka kazanacağız ve bu ülkeye demokrasiyi getireceğiz. Hepinize teşekkür ederim."

4 yorum yapılmış
  • Ali
    15 Mayıs 2023 • 02:21
    8 değil 18 kişide olsanız Reisi yenemezsiniz
  • MSAFR
    15 Mayıs 2023 • 04:56
    AYNI SÖYLEMİ 1.TUR İÇİN DEMİŞLERDİ
  • BOLUUUU
    15 Mayıs 2023 • 08:11
    yalan beyanla mı kazanılır
  • Yldz
    15 Mayıs 2023 • 09:55
    Erdoğan beklediği güvenoyunu alamadı da kendisi ne aldı acaba. Seçimde aday olduğunu mu unuttu bu. :)
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.