VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

HIRSIZLAR BAKKALI SOYUP KAMERA GÖRÜNTÜLERİNİ ALIP KAÇTILAR.

15 Haziran 2023

........................

Bolu’nun İzzet Baysal Devlet Hastanesi Caddesi’nde faaliyet gösteren bir marketten dün gece hırsızlık yapan şahıslar 150 karton sigara ve kasadaki 2 bin 500 TL’yi alıp güvenlik kamera kayıtlarını da çaldıktan sonra kayıplara karıştılar.

Bolu Gerçek Gazetesi’nden Zeki Ercivan’ın özel haberine göre, olay İzzet Baysal Devlet Hastanesi Caddesi üzerinde faaliyet gösteren Özmar Market’te meydana geldi.

Son günlerde özellikle Bolu’nun gözde mahalleleri Alpağut, Alpağutbey ve Kılıçarslan’da hırsızlık olayları konuşuluyor. Alpağut Mahallesi İzzet Baysal Devlet Hastanesi Caddesi üzerinde faaliyet gösteren Özmar geçtiğimiz gece kimliği belirlenemeyen kişi veya kişilerce gece yarısı soyuldu. Olumsuz ekonomik şartlar altında ayakta durmaya çalışan küçük işletmenin soyulmasına vatandaşlar “Ne istediniz gariban bakkaldan” yorumunu yaptı. 

MARKET SAHİBİ KONUŞTU

Market sahibi Mehmet Özdemir, “İşyerimize gece kepengi ve kapıyı kırıp girmişler. İşyerimizde kamera ve güvenlik sistemi var fakat güvenlik kamerasının kayıtlarını da çalmışlar. 150 karton sigara ile kasada 2500 TL para vardı hepsini almışlar. Polise bildirdik. Gerekli incelemeler yapıldı ama nasıl bir sonuç olur bilemiyorum. Ekonomik şartlar bizim gibi küçük işletmeler için zaten zor. Birde bu tür olaylar iyice bizi zor durumda bırakıyor. Ne diyelim Allahlarından bulsunlar” dedi.  

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.