VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"NE ARAYAN VAR NE SORAN"

18 Haziran 2023

........................

Boluspor’da 8 Haziran’da yapılan olağanüstü kongreyle tekrar göreve gelen Savaş Abak, “Bir ziyaret edip ya kardeşim ne yapıyorsunuz, ne ediyorsunuz deyip arayıp soran yok” dedi.

Spor14 Editörü Vedat Özkan’a konuşan Savaş Abak, kongreden sonra kentin ne iş insanları ne de yöneticilerinin arayıp sormadığını ifade ederek, "Kongreyi yapalı bir hafta geçti. Bir ziyaret edip ya kardeşim ne yapıyorsunuz, ne ediyorsunuz deyip arayıp soran yok. Yine sıkıntı yok çeviririz. Ama bu kulübün durumu iyiye gitmiyor. Sonu batış olacak, kimse bunu anlamıyor" dedi.

3 yorum yapılmış
  • Erzncn
    18 Haziran 2023 • 18:34
    Savaş Abak içi dışı bir olan adamdır.Nezaketsizlik, omurgasızlık yapmayın.Bolu'nun iş ve siyaset dünyasının simaları takıma ve başkana sahip çıkıp destek olmalısınız.Boş lakırdı yapmayın.Yüzünüz yoktur ama yinede siz Savaş'ın çayını, kahvesini içmeye gidin.Kapısı sonuna kadar açıktır.Can Erzincanlı.
  • Mutlu
    19 Haziran 2023 • 07:12
    Başkan iyi insan, iyi bolu sever, iyi yönetici olabilir ama iyi bir futbolcu değil ve bu futbol camiası yalan dolan dedikodu ile yürüyen bir mecra olduğundan yanlış yolda olduğunun farkında değil diye düşünüyorum. Bolu daki iş insanları bu sene destek verse borcu sıfırlasa bile mevcut ekip ile 1 sene içerisinde gene aynı borç seviyesini görür diye düşünüyorum. Saygılar...
  • RIZA
    19 Haziran 2023 • 10:49
    İşinize gelmeyen ancak gerçekleri yazanların mesajlarını yayınlamıyorsunuz.Siz böyle yaptıkça Bolusporun bir adım ilei gitmesi mümkün değil.Ha bire pohpohlama işini üstleniyorsunuz.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.