VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

CHP'Lİ MECLİS ÜYESİ TEMEL'DEN TÜRKER ATEŞ'E GÖNDERME...

5 Temmuz 2023

.........................

Haber: Bülent VELİOĞLU

CHP Bolu örgütünün içindeki kavga bitmek bilmiyor. Milletvekili seçimleri öncesinde başlayan adaylık kavgası bitti bitecek derken her geçen gün daha da kızışıyor.

CHP Bolu Milletvekili Türker Ateş’in Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaretinin fotoğraflarını sosyal medya hesaplarından Tanju Özcan’ın Ankara yürüyüşü sırasında paylaşması gerginliği üst seviyeye çıkarttı.

ERGÜN TEMEL TÜRKER ATEŞ'İ HEDEF ALDI

Bolu Belediyesi’nin CHP’li Belediye Meclis Üyesi Ergün Temel sosyal medya hesabından, “Bazı emek hırsızları hayatından memnun. Biz o (Ateşi) söndürmesini de iyi biliriz. Sen biraz daha takıl bakalım” ifadelerini içeren paylaşım yaptı.

3 yorum yapılmış
  • Hadiya
    6 Temmuz 2023 • 03:48
    Ya varya bazen kelimeler kifayetsiz kalıyor.sen kim Türker beye laf etmek kim.iki inşaat yapmakla bişi mi oldun. siyasetin s sini bilmezsin gurur kibir sende.en son okuduğun kitap ne desen bilmezsin.azıcık insan haddini bilmeli.senki Türker beyin tırnağı olamazsın.
  • Bolulu
    6 Temmuz 2023 • 07:52
    Sayın ateş göreve yeni başladı 5 yılı var sayın meclis uyesi sanırım 1 yıldan az kaldı mantık olarak az kalanın ateşi söner..
  • Bolulu14
    6 Temmuz 2023 • 09:06
    Bu ne biçim bir siyaset anlaşılır gibi değil. Daha düne kadar Sayın Kılıçdaroğlu geldiğinde Sayın Özcan çok da güzel karşılamıştı, hatta yine sayın Özcan sayın Ateş'le de çok samimi pozlar vermişti demek ki Belediye Başkanı birisine düşman olursa meclis üyelerinin de olması gerekiyormuş, öğrenmenin yaşı yok derler ya. Ama kıssadan hisse herhalde Sayın Temel'de bu aralar bir şeyler kapar, yoksa Tanju beyin sağı solu belli olmaz, yine Türker beyl
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.