VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLUSPOR İLK TRANSFERİNİ YAPTI… OKTAY ERCAN’DAN JEST

8 Temmuz 2023

..............................................................

Boluspor, Belçika ekibi KVC Westerlo’dan Oğuz Kağan Güçtekin ile iki yıllık sözleşme imzaladı. KVC Westerlo Kulübü’nün sahibi Bolulu iş adamı Oktay Ercan’ın oyuncunun bir yıllık ücretini vereceği öğrenildi.

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Boluspor 2023-2024 sezonun ilk transferini yaptı. Kırmızı-beyazlı ekip, Belçika 1. Lig takımlarından KVC Westerlo’dan Oğuz Kağan Güçtekin ile iki yıllık sözleşme imzaladı. Maddi anlamda zor günler geçiren Boluspor’un yaptığı bu transferde KVC Westerlo’nun sahibi Bolulu iş adamı Oktay Ercan’ın oyuncunun bir yıllık ücretini taahhüt edeceği öğrenildi.

“OYUNCUNUN BİR YILLIK ÜCRETİNİ OKTAY ERCAN KARŞILAYACAK”

İmza töreninde konuşma yapan Boluspor Yönetim Kurulu Üyesi Ragıp Kaan Semercioğlu, “Oğuz Kağan Güçtekin’i geçen sene de çok istemiştik. Nasip olmamıştı ama bu sene nasip oldu. Kendisine inancımız tam. Bize uyum sağlayacağını düşünüyoruz. Zaten kaliteli bir oyuncu iki yıllık bir sözleşmeyle ve bonservisiyle birlikte kadromuza kattık. İnşallah her iki taraf için de hayırlı olur. Türkiye’de bütün kulüpler maddi sıkıntı içerisinde. Bu transferde bize yardımcı olan Bolulu iş insanı Sayın Oktay Ercan’a şahsım, başkanım ve yönetim kurulum adına teşekkür ediyorum. Oğuz Kağan için herhangi bir bonservis bedeli talebinde bulunmadılar. Bu yılki ücretini de Sayın Oktay Ercan karşılayacağını taahhüt etti. İnşallah bu desteğin Bolu’nun ileri gelen iş insanlarına, siyasilerine bir örnek olmasını temenni ediyorum. Sayın Oktay Ercan böyle bir ateşi yaktı. Bu tür destekleri bekliyoruz“ şeklinde konuştu.

“BOLUSPOR’UMUZU HAK ETTİĞİ SÜPER LİG’E ÇIKARMAK İÇİN SEZON BOYUNCA ÇOK ÇALIŞACAĞIZ”

Boluspor’da olduğu için mutlu olduğunu ifade eden Oğuz Kağan Güçtekin, “Burada bulunduğum için çok mutluyum. Herkes beni çok sıcak karşıladı. Çok güzel bir ortama geldim ve gerçekten çok mutluyum. Bu sene Boluspor’un başarısı için elimden gelenin en iyisini yapmayı hedefliyorum. İnşallah Boluspor’umuzu hak ettiği Süper Lig’e çıkarmak için sezon boyunca çok çalışacağız. Belki bazen çok yorulacağız, belki mağlubiyetlerde olacak ama en iyi şekilde mücadelemizi vereceğiz. Bende bu takımda bu mücadeleye destek verecek bir futbolcu olacağım” şeklinde konuştu.

OĞUZ KAĞAN GÜÇTEKİN KİMDİR?

“6 Nisan 1999 Mersin doğumlu olan Güçtekin, Fenerbahçe altyapısında futbola başladı. Fenerbahçe’de ilk profesyonel sözleşmeye imza atan Güçtekin, ardından Çaykur Rizespor’da kiralık olarak forma giydi. Daha sonra Konyaspor’da da kiralık olarak forma giyen Oğuz Kağan, Süper Lig’de 44 maçta görev yaptı. Ardından KWC Westerlo kariyerine başlayan genç futbolcu, Belçika 2. Lig’inde 12 maçta görev yaptı. 2022-2023 sezonunu kiralık olarak Bandırmaspor’da geçiren Güçtekin, 1. Lig’de 27 maç, Türkiye Kupası’nda 15 maçta oynadı. Güçtekin ayrıca Türkiye Milli Takım yaş gruplarında 45 kez görev aldı.”

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.