VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

VALİ KILIÇ FELAKET BÖLGESİNDE....

19 Temmuz 2023

........................

Geçtiğimiz hafta Bolu’da aşırı yağışlara bağlı olarak meydana gelen sel ve taşkında zarar gören bölgelerde, sahadaki denetleme ve inceleme çalışmalarına aralıksız devam eden Vali Erkan Kılıç ve beraberindeki heyet Mengen-Yedigöller Yolu’nda incelemelerde bulundu.

Bolu Valisi Erkan Kılıç aşırı yağışlar nedeniyle Mengen-Yedigöller Yolu’nun 31. kilometre Karadere Mevkii’nde yıkılan köprü ve devamında bulunan yolun hasar görmesi sebebiyle Valiliğin koordinesinde, yol açma ve genişletme çalışmalarıyla ilgili bilgiler aldı.

ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

İl Özel İdare Genel Sekreteri Sırrı Köstereli, Bolu Orman Bölge Müdürü Mahmut Şentürk ile Tarım ve Orman Bakanlığı 9. Bölge Müdürlüğü Bolu Şube Müdürü Mustafa Gözler’den yürütülen çalışmalarla ilgili bilgiler alan Vali Erkan Kılıç, “Meydana gelen sel ve taşkın sonrası 112 Acil Çağrı Merkezi, AFAD, Emniyet ve Jandarma birimlerimiz başta olmak üzere vatandaşlarımızdan gelen ihbarlara Valiliğimizin koordinesinde ilgili kurumlarımız ivedilikle müdahalede bulundular” dedi.

“DEVLETİN TÜM BİRİMLERİ TÜM GÜCÜYLE ÇALIŞIYOR”

“Sel sularının ve taşkının verdiği hasarın tespit edilmesi, vatandaşlarımızın mağduriyetlerinin giderilmesi için görevli personelimiz çalışmalarını titizlikle sürdürüyor. Valiliğimizin koordinesinde AFAD başta olmak üzere selin izlerinin silinmesi için ilk andan itibaren sahada çalışmalarını sürdüren tüm kurum amirlerimize ve görevli personelimize özverili çalışmaları dolayısıyla teşekkür ediyor, ilimizde yaşanan sel felaketinden etkilenen ve zarar gören bütün vatandaşlarımıza tekrar geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.  Devletimizin imkanlarıyla taşkının vermiş olduğu tahribat ve hasarın telafi edilmesi için vatandaşlarımızın her zaman yanındayız.”

  • VALİ KILIÇ FELAKET BÖLGESİNDE....
  • VALİ KILIÇ FELAKET BÖLGESİNDE....
  • VALİ KILIÇ FELAKET BÖLGESİNDE....
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.