VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

İLHAN DURAK'TAN BAŞKAN ÖZCAN'A SERT SÖZLER...

24 Temmuz 2023

............................................................

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı İlhan Durak, Bolu Belediyesi tarafından dar gelirli vatandaşlara konut yapmak için alınan Dağkent Mahallesindeki arsanın satılmasına karşın, “İpin ucunu kaçırmış, zengin babanın hovarda oğlu misali elde avuçta ne varsa satıp harcamanın peşine düşmüştür” dedi.

Başkan Tanju Özcan’ın artık ipin ucunu kaçırdığını ve zengin babanın hovarda oğlu gibi elde avuçta ne varsa satmaya başladığını dile getiren MHP İl Başkanı İlhan Durak, Bolululardan 8 ay daha sabretmelerini istedi.

‘BU DURUM ACI VERİCİDİR’

Başkan Özcan’ın uyguladığı yanlış politikaların Bolu Belediyesini bu duruma getirdiğini belirten MHP İl Başkanı İlhan Durak; “Göreve geldiğinde geçmiş dönemi eleştirip sürekli Belediyenin borçlarını gündeme getiren Tanju Özcan, şimdi Belediyeyi aynı duruma düşürmüş olmanın çaresizliğinde çırpınıp durmaktadır. İpin ucunu kaçırmış, zengin babanın hovarda oğlu misali elde avuçta ne varsa satıp harcamanın peşine düşmüştür. Bu durum Bolumuz için acı verici bir durumdur” dedi.

‘BOLU’NUN UMUTLARINI SATMIŞTIR’

Satarak, açıkların kapanamayacağını dile getiren Durak; “Son yıllara baktığımızda, Tanju Özcan, Belediyenin elinde ne varsa satıp, açıkları kapatmanın çaresizliğinde bir buhran yaşamaktadır. 4 yılın sonunda Bolu Belediyesini, EYT’ten emekli olan personellerin ikramiyelerini ödeyemeyen, maaş ödemekte zorlanan bir Belediyeye dönüştüren Başkan Özcan, dar gelirli vatandaşlara verdiği umutları da satmıştır. TOKİ’nin gecikmesini eleştirip; ‘onların yapamadığını biz yapacağız. Kıskananlar çatlasın’ diyen Tanju Özcan, siyasi heveslerine ve hırslarına, Bolu’yu ve Bolulu kıymetli vatandaşlarımızın umutlarını heba etmiştir” ifadelerine yer verdi.

‘8 AY SONRA BİZ ÇALIŞIR ÖDERİZ’

Bolululardan 8 ay daha sabretmelerini isteyen MHP İl Başkanı İlhan Durak; “Bolu Belediyesinin yaşadığı bu acı tablo karşısında vatandaşlarımızın ne kadar üzüldüğünü ve acı çektiğini biliyorum. Bizlerde aynı acıyı yaşıyoruz. Başkan Özcan’a da söyleyeceğim şudur; satarak bir yere varamazsın. Bolu’nun, gençlerimizin geleceğini bu şekilde hesapsızca yok etme. Borçları 8 ay daha ertelemenin yollarını ara. 8 ay sonra biz geldiğimizde, Bolu Belediyesi ülkücü kadrolara emanet edildiğinde çalışır bütün borçları öderiz. Yeter ki daha fazla zarar verme” cümlelerini kullandı.

 

7 yorum yapılmış
  • Vatanda
    25 Temmuz 2023 • 05:01
    Yerel seçimlerde MHP aday bile çıkartmaz.Ak parti sizi koltuk değneği yapar.Genel seçimde Yainış aday belirlendiği için sizin partiye oy verildi.Şımarmaya lüzum yok.
  • Vatanda
    24 Temmuz 2023 • 09:04
    Başkan da önceki başkanın borçlarını ödemişti.
  • HseyinAtalay
    24 Temmuz 2023 • 10:04
    Sen çok mu temiz bir insansın memur sun işe gitmiyor sun bedava maaş alıyor sun nasıl yiyorsun o parayı durak
  • brahim
    24 Temmuz 2023 • 11:52
    Bu şekildede hükümeti eleştirsen iyi olur
  • Adalet
    25 Temmuz 2023 • 12:26
    Belediye de hak yok hukuk yok ve ben engelli yım 2020 de akülü araba kullanabilir diye hastaneden rapor aldım ve belediye ye müracaat ettim bilgisayar da hakka girdim ve geçen yıl temmuz ayında aradılar ve akülü araba yi almaya gel dediler iki gün sonra tekrar aradılar abi kusura bakma sen araba almış gözüküyon dediler evraklar sümen altı yapıldı buna benzemez neler oluyor kim bilir belediye de benim bir gram hakkim varsa zehir zıkkım olsun iki yakaları bir araya gelmesi
  • Sedat
    26 Temmuz 2023 • 03:23
    Ak parti gelir bu dönem chp de gördü millet ne oldugunu mhp de de aynısı olur
  • lhandurak
    30 Temmuz 2023 • 06:58
    Brahim bey ben 2022 aralık 20 de il başkanı olarak atandım. Bütün haklarımdan feraget ederek memurluk görevinden istifa ettim. Hakka girmeyin diye yazmak istedim.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.