VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

OTOPARK TARTIŞMASI BİTMİYOR

27 Temmuz 2023

.....................

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ) Tıp Fakültesi’nde otoparktan sadece akademisyenlerin yararlanması ve sağlık çalışanlarının otoparkı kullanamaması yönünden Dekanlık tarafından a lınan karar Türk Sağlık Sen üyeleri tarafından protesto edildi.

Türk Sağlık Sen Bolu Şube Başkanı Furkan Özübek’in alınan kararları protesto etmek için araba üzerinde okuduğu basın metninde  “Otoparktan çalışanların faydalanmasını engellemiş sadece öğretim üyelerine tahsis etmiştir. Bunu yaparken de kendisini doktor, hemşire, sağlık çalışanları ve kurumda görevli personellerin ilgilendirmediğini sadece akademik personelin kendisini bağladığını bu akademik personelin için de bulunan araştırma görevlileri olan asistan doktorları dahi katmadığını üzerine basarak ifade etmesi düpedüz ayrıştırıcı ve bölücü dil kullandığını somut şekilde ifade etmiştir” dedi.

KADRO ADALETSİZLİĞİNE DEĞİNDİ

“Bir insanı lâyık olmadığı yere koymak zulümdür’ demiş Hz. Ali. Bugün bu sözün tüm gerçekliği yüzlere çarpıldığı bir yerin adıdır Tıp Fakültesi hastanemiz. Vekaleten bile olsa bir göreve layık olmayan birinin göreve gelmesinin ardından neler yaşandığının en net göstergesidir Tıp Fakültemizin geldiği nokta. Devletin koltukları millete hizmet için varken görüyoruz ki keyfi uygulamaların adresi, kurumun kel Ali’nin bağına çevrildiği bir yere dönmesinin aracı olmuştur.

Kurumu kendi babasının malı gibi gören bu anlayışın yaptığı bir diğer işte kendine yakın adamlara kadro dağıtması, çalışanlar arasında haksızlık yapmasıdır.  Otopark konusunda öğretim görevlilerine cömertlik yaptığını düşünen bu zat asistanların eğitimi paralarını vermemekte, kadrolarını hak eden birçok öğretim görevlisine haklarının teslim edilmesine engel olmaktadır.”

  • OTOPARK TARTIŞMASI BİTMİYOR
  • OTOPARK TARTIŞMASI BİTMİYOR
6 yorum yapılmış
  • RECEPSARI
    27 Temmuz 2023 • 14:56
    TAŞ DEVRINE DÖNÜŞ MÜ YAPIYORSUNUZ
  • yiolduiyi
    27 Temmuz 2023 • 17:27
    Melek gibi hocamız vardı, sürekli projeler yaptırır, seminerler düzenletirdi. Hep işlerin oluruna bakardı. Baytar baytar diye yerdiniz alın size.
  • Abdulcebbar
    28 Temmuz 2023 • 03:18
    Gün geçmiyor ki yeni bir adaletsizlik, kötü sürprizle karşılaşmayalım. Zaten çok zor koşullarda çalışan sağlık çalışanlarının motivasyonunu bozmaktan başka ne işe yarar. Yeni bir stresimiz daha oldu. Her sabah arabamızı nereye park edelim???
  • EyYonetim
    28 Temmuz 2023 • 07:18
    İstediğin kadar oku, bilgine yakışır şekilde hareket etmezsen cahilsin.
  • Erhan
    28 Temmuz 2023 • 07:26
    Zaten akademisler ve sağlıkçılar önemli hastalar için ayrılan otopark yetersiz bununla ilgili neden bir proje yok neden bu konuda gündeme getirilmiyor
  • Kenan
    29 Temmuz 2023 • 08:46
    Hasta ve hasta yakınlarının araçları için bile yetersizken otoparklar, bak sen şunların kayıkçı kavgasına. Sağlıkçıların toplu taşımayla -servisle ücretsiz bir şekilde geliş-gidişlerinin önü açılıp, hususi araçla gelmelerinin önüne geçilmeli. Yoksa yeni otopark da yapılmıyor, yetersizlik bir şekilde çözüme kavuşturulur bu vesileyle.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.