VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

FATİH ALTAYLI'DAN DİKKAT ÇEKEN ANKET...

28 Temmuz 2023

...........................

 Usta gazeteci Fatih Altaylı twitter sayfasında, “CHP’de biri ihraç edilmesi gerekiyorsa o kim olmalıydı?” diye sordu, yüzbinler “Kemal Kılıçdaroğlu” yanıtı verdi.  CHP’den ihraç edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a toplumun desteği her geçen gün daha da artarken, CHP lideri Kılıçdaroğlu ise kan kaybetmeyi sürdürüyor. Usta gazeteci Fatih Altaylı’nın twitterda yaptığı ankette katılımcıların yüzde 86’sı CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun ihraç edilmesi yönünde oy kullandı.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın CHP’den ihraç edilmesi siyaset gündeminin en önemli gündem maddeleri arasındaki yerini korurken, usta gazeteci Fatih Altaylı twitter sayfasında başlattığı anket büyük ilgi gördü.

Altaylı, “Tanju Özcan” ve “Kemal Kılıçdaroğlu” isimlerini vererek “Cumhuriyet Halk Partisinin ilkelerine aykırı davrandığı için partiden birinin ihraç edilmesi gerekse hangisini ihraç edersiniz?” diye sordu.

21 saatte yaklaşık 260 bin kişinin oy kullandığı ankette; CHP lideri Kılıçdaroğlu’nu üzecek ve şok edecek bir sonuç çıktı. 

Katılanların yüzde 86’sı “Kılıçdaroğlu ihraç edilsin” dedi

Ankette katılanların yüzde 86’sı antidemokratik bir karar ile Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ı CHP’den ihraç eden Kemal Kılıçdaroğlu’nun ihraç edilmesi yönünde oy kullandı. Tanju Özcan aleyhine oy kullananların sayısı ise sadece yüzde 14’de kaldı.

Bu anketle birlikte halkın CHP lideri Kılıçdaroğlu’na olan güven ve desteğinin günden güne eridiği, hatta tepkiye dönüştüğü gözler önüne serildi.  

3 yorum yapılmış
  • Galip
    28 Temmuz 2023 • 11:00
    Fatih Altaylı medyadan kimler tasviye olsun diye anket yapsın ilk sırada kendisi çıkar
  • YalnzAdam
    28 Temmuz 2023 • 12:25
    Muhtemelen ankete katılanlar CHP li değildir CHP seçmeni haddini aşan Genel başkanı hadsizce suçlayan dün dediğini bu gün yalanlayan By Tanju gibilerin ihracına hayır demez By Tanju değilimiydi 100 yılda bir Kemal gelir diyen
  • Bedir
    28 Temmuz 2023 • 16:19
    Fatih Altayli sen degilmiydin canhıraş cirpinan secilsin diye kılıçtaroglu icin, sonra sen gazetecimisin siyasetcimisin ne ayaksin sana ne chp den
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.