VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

CAVİT DEMİR GÖZYAŞLARIYLA TOPRAĞA VERİLDİ...

29 Temmuz 2023

.......................

Bolu’nun sevilen iş insanlarından Cavit Demir hayatını kaybederken, Demir için Özel Çağsu Hastanesinde uğurlama töreni düzenlendi. Törende gözyaşları sel olurken, çok sayıda siyasi ve vatandaş katıldı.

Pankreas kanseri nedeniyle kaldırıldığı yoğun bakımda hayatını kaybeden Cavit Demir için, Özel Çağsu Hastanesinde uğurlama töreni gerçekleştirildi.

Bolu Özel Çağsu Hastanesi ve Fatma Hatun Hastanesi sahibi Cavit Demir 2 yıldır mücadele ettiği pankreas kanseri nedeniyle hayata veda etti.

Demir için Özel Çağsu Hastanesinde uğurlama töreni gerçekleştirildi. Törende Demir’in ailesinin yanı sıra, MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül, il protokolü, siyasi parti temsilcileri, yakınları ve hastane çalışanları yer aldı.

ERDAL KAYA

Uzun yıllar beraber çalıştığı Uzman Dr. Erdal Kaya, “Çağsu ve Fatma Hatun Hastanelerinin Yönetim Kurulu Başkanı Cavit Demir, yaklaşık 2 yıldır mücadele ettiği hastalık sebebiyle, aramızdan ayrıldı. Başta eşi ve çocukları olmak üzere tüm ailesine, eş, dost ve arkadaşlarıma, tüm çalışanlarıma baş sağlığı ve sabırlar diliyorum. Allah rahmetini esirgemesin, mekanı cennet olsun” ifadelerini kullandı.

ÖMER POLAT…

Doç. Dr. Ömer Polat ise, “Hepimizin başı sağ olsun. Bu hastanenin önünde ikinci Demir’in cenazesindeyim ben. Uğur kardeşim Cavit Demir’in yeğeniydi. Onu kaybettiğimizde Cavit Demir ile burada birlikte ağlamış ve acımızı paylaşmıştık. İş ilişkisinin dışında kadim dostum Cavit Demir’i kaybetmenin üzüntüsü ve kederi içindeyim” diyerek duygularını dile getirdi.

Konuşmaların akabinde katılımcılardan helallik alındı, dua edildi. Merhumun cenazesi Yukarısoku Camii’nde kılınan ikindi ve cenaze namazının ardından, Yukarısoku mezarlığına defnedildi.

  • CAVİT DEMİR GÖZYAŞLARIYLA TOPRAĞA VERİLDİ...
  • CAVİT DEMİR GÖZYAŞLARIYLA TOPRAĞA VERİLDİ...
5 yorum yapılmış
  • YlmazBektas
    29 Temmuz 2023 • 16:28
    BOLUMUZUN DEGERLİ İNSANİ CAVİT DEMİR KARDESİMİZE ALLAH. TAN RAHMET DİLİYORUM. YAKİNLARİNA BAS SAGLİGİ DİLİYORUM.MEKANİN CENNET OLSUN GUZEL İNSAN
  • Ali
    29 Temmuz 2023 • 17:15
    Allah rahmet eylesin ailesine sabirlar versin
  • AbdullahKeskin
    30 Temmuz 2023 • 02:50
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah Ailesine sabırlar diliyorum
  • MehmetNusretDemircan
    30 Temmuz 2023 • 05:50
    Tanrıdan rahmet dilerim, ışıklarda uyusun. Yaklaşık beş yıl beyin cerrahı olarak Çağsu hastanesinde çalıştım. Bu süreçte sadece saygı ve iyi niyetini gördüm. Hiç kötü anım olmadı kişisel ilişkilerimizde. Ölümü beni gerçekten çok üzdü. Ailesine ve sevenlerine başsağlığı dilerim. Işıklar içinde uyusun. Prof. Dr. Mehmet Nusret DEMİRCAN.
  • LtfiAINMAZ
    31 Temmuz 2023 • 02:44
    Allah rahmet eylesin, mekanı Cennet olsun inşallah.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.