VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA 2 KADIN KEŞİF YAPTIĞI APARTMANDAN AYAKKABI ÇALDI

9 Ağustos 2023

....................................................................

Bolu’da önceden keşif yaptıkları bir apartmana ellerini kollarını sallayarak giren 2 kadın, gözlerine kestirdikleri ayakkabıları çalarak aynı rahatlıkta apartmandan dışarıya çıktı. Eşinin ve çocuğunun ayakkabısı çalınan apartman sakini İlkay Bayrak, “50 yaşıma geldim daha kapımın önünden ayakkabım çalınmamıştı” dedi.

Olay, önceki gün akşam saatlerinde Beşkavaklar Mahallesi 4510 Sokak, Cebeci Apartmanı’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 2 kadın daha önceden keşif yaptıkları bir apartmanın kapı şifresini tespit etti. Kapı şifresini öğrenen ve apartmanda kimsenin tanımadığı 2 kadın, daha sonra apartmanın içerisine gelerek katları tek tek gezdi. Katları gezen kadınlar dışarıda gördükleri ayakkabıları gözlerine kestirdi. Yapılan keşfin ardından apartmandan çıkan kadınlar, yaklaşık 1 saat sonra tekrar apartmana geldi. Apartmana akşam saatlerinde rahatlıkla giren 2 kadın, daha önceden gözlerine kestirdikleri ayakkabıları yanlarında getirdikleri çantalara koyarak hiçbir şey olamamış gibi apartmandan tekrar uzaklaştı. Kadınların o rahatlıkları apartmanın güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Apartman sakinleri güvenlik kamerası görüntüleriyle Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerine suç duyurusunda bulundu. Polis ekipleri olayla ilgili hırsızların yakalanması için çalışma başlattı. 

“ÇANTALARIN İÇERİSİNE AYAKKABILARI KOYUP, ÇIKIP GİDİYORLAR”

Kapısının önünden eşinin ve çocuğunun ayakkabısı çalınan apartman sakini İlkay Bayrak, “İki tane kadın, önce geliyorlar 7-8 dakika keşif yapıyorlar. Daha öncesinde ise apartmanın girişinde bulunan kilidin şifresini öğreniyorlar. Onun içinde bir keşif yapmışlar. Apartman içine giriyorlar. Gözlerine kestiriyorlar ayakkabıları, 1 saat sonra hava kararınca geliyorlar tekrar. Siyah çantaları var kollarında, o çantaların içerisine ayakkabıları koyup, çıkıp gidiyorlar” dedi.

“APARTMANDA KİMSE TANIMIYOR”

Apartmandaki kimsenin 2 kadını tanımadığını ifade eden Bayrak, “Apartmanda kimse tanımıyor. Yabancılar. Keşif üzerine hırsızlık yaptılar. 50 yaşıma geldim daha kapımın önünden ayakkabım çalınmamıştı. Eşimle çocuğumun ayakkabısı çalındı” diye konuştu.

  • BOLU'DA 2 KADIN KEŞİF YAPTIĞI APARTMANDAN AYAKKABI ÇALDI
  • BOLU'DA 2 KADIN KEŞİF YAPTIĞI APARTMANDAN AYAKKABI ÇALDI
  • BOLU'DA 2 KADIN KEŞİF YAPTIĞI APARTMANDAN AYAKKABI ÇALDI
4 yorum yapılmış
  • Mustafa
    9 Ağustos 2023 • 06:54
    Daha ekonomik krizin başında bunları görüyoruz 2024 de neler neler yaşayacağız bakalım. Allah yardımcımız olsun.
  • Zafer
    11 Ağustos 2023 • 05:49
    Mustafa kardeşim ekonomik kriz hırsızlık yapmaya gerekçe olurmu? Ahlaklı bir insan açlıktan ölür yine hırsızlık yapmaktan haya duyar
  • Ernur
    11 Ağustos 2023 • 12:41
    Benim de kapının önünden spor ayakkabılarım yürütüldü. Normalde kapı önünde bırakmazdım ama 10 dakika sonra dışarı çıkacağım diye almamıştım. Aslında bu hırkızlar yakalansa, çaldıkları üreme organlarına sokulsa bir daha bu işi yapmazlar...
  • Vatanda
    11 Ağustos 2023 • 18:05
    Kapı önüne ayakkabı konurmu az medeni olun önce.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.