VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

YİNE SANAYİ KAVŞAĞI YİNE KAZA... 2 KİŞİ YARALANDI

9 Ağustos 2023

....................

Bolu'da sanayi kavşağında minibüs ve otomobil çarpıştı. Meydana gelen kazada minibüs şoförü ve yanında yolcu konumunda bulunan kişi yaralandı.

Kaza, D-100 karayolunda İzzet Baysal Sanayi Sitesi kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, D-100 karayolu İstanbul yönünde C.P. idaresindeki 18 EA 779 plakalı minibüs, sanayi kavşağında M.Z. yönetimindeki 32 AE 590 plakalı otomobille çarpıştı.

Çarpışmanın etkisiyle 2 kişi yaralandı. Durum 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirildi.  Olay yerine, sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kazada yaralanan minibüs sürücüsü ile minibüste yolcu olarak bulunan S.D. vatandaşların yardımıyla bulundukları yerden çıkartıldı. Yaralılar sağlık ekipleri tarafından ambulanslara taşındı.

Yaralılar, sağlık ekipleri tarafından Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesine kaldırıldı.

Kaza nedeniyle ulaşıma kapanan yol, araçların olay yerinden kaldırılmasının ardından yeniden ulaşıma açıldı.

  • YİNE SANAYİ KAVŞAĞI YİNE KAZA... 2 KİŞİ YARALANDI
  • YİNE SANAYİ KAVŞAĞI YİNE KAZA... 2 KİŞİ YARALANDI
4 yorum yapılmış
  • YETER
    9 Ağustos 2023 • 19:03
    kaç yıldır kaç kişiye mezar oldu kaç kişi kaza yaptı. Her seçimde battı çıktı yapılıp ışıkların kaldırılacağı trafiği rahatlatacağı seçim uydurması adı altında söz verildi. Çok mu sanayi ve sgk kavşağına battı çıktı yapılması.
  • Yeter2
    9 Ağustos 2023 • 19:04
    Tabi battı çıktı yapılırsa ışıklardan yazdığınız cezalardan musluğunuz kesilecek değil mi? İnsanlar dur kalk yapmayıp tasarruf yapacak insanlar ışık beklemeden işinden evine ailesine daha hızlı gidecek tabi tabi yapmayın...
  • Fifi
    10 Ağustos 2023 • 01:27
    Bir şu ışıklara çözüm bulunamıyor lak diye yanıyor
  • Bolulu
    13 Ağustos 2023 • 01:38
    Sanayi kavşağı ve hastane kavşağına neden bu battı çıktı alt geçitler yapılmıyor anlamıyorum, seçim zamanı kapı kapı dolaşan milletvekilleri seçildikten sonra niye birden ortadan kayboluyor. Sürekli kaza oluyor, insanlar can ve mal kaybı yaşıyor. Işıklardan dolayı trafik akıcı değil bu işten bir tek devlet çıkar sağlıyor zart diye yeşilden kırmızıya dönen ışıklarda duramadıkları için ceza kesiliyor. Toplanan vergiler nerde…
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.