VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

HIRSIZLAR BİR GÜNDE YAKALANDI...

10 Ağustos 2023

..........................................................

Bolu’da önceden keşif yaptıkları bir apartmana ellerini kollarını sallayarak giren 2 kadın, gözlerine kestirdikleri ayakkabıları çalarak aynı rahatlıkta apartmandan dışarıya çıktı. Hırsızlar bir gün sonra yakayı ele verdi.

Olay, 2 gün önce akşam saatlerinde Beşkavaklar Mahallesi 4510 Sokak Cebeci Apartmanı’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 2 kadın daha önceden keşif yaptıkları bir apartmanın kapı şifresini tespit etti. Kapı şifresini öğrenen ve apartmanda kimsenin tanımadığı 2 kadın, daha sonra apartmanın içerisine gelerek katları tek tek gezdi. Katları gezen kadınlar dışarıda gördükleri ayakkabıları gözlerine kestirdi. Yapılan keşfin ardından apartmandan çıkan kadınlar, yaklaşık 1 saat sonra tekrar apartmana geldi. Apartmana akşam saatlerinde rahatlıkla giren 2 kadın, daha önceden gözlerine kestirdikleri ayakkabıları yanlarında getirdikleri çantalara koyarak hiçbir şey olamamış gibi apartmandan tekrar uzaklaştı. Kadınların o rahatlıkları apartmanın güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Apartman sakinleri güvenlik kamerası görüntüleriyle Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerine suç duyurusunda bulundu. Polis ekipleri olayla ilgili hırsızların yakalanması için çalışma başlattı.

1 GÜNDE YAKALANDILAR

Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, yaptıkları çalışma sonucunda ayakkabı hırsızlarını kısa süre içerisinde yakalandı. Ayakkabısı çalınan Bolu Belediyesi CHP Meclis Üyesi İlkay Bayrak, Asayiş şubeye giderek ayakkabılarını teslim aldı.

Hırsızların emniyetteki işlemleri sürüyor.

 

1 yorum yapılmış
  • LKAYBAYRAK
    10 Ağustos 2023 • 10:01
    Asayiş Şube Müdürlüğü personeline teşekkür ederim.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.