VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

SERANAY’DAN ‘BOLU’YU SEVİYORUM’ PAYLAŞIMI

12 Ağustos 2023

.................................................

Yeni dizisinin çekimleri için Bolu’ya gelen Seranay Sarıkaya, sosyal medyada, “Bolu’yu seviyorum…” etiketiyle 2 fotoğraf paylaştı.

Netflix’te yayımlanacak “Kimler Geldi Kimler Geçti” dizisinin çekimleri için ekip Bolu’ya geldi. Filmin başrolünü oynayan Serenay Sarıkaya da ekiple beraber çekimlere başladı. Bolu’nun bir yaylasında gerçekleştiği belirtilen çekimler sırasında, Sarıkaya sosyal medyadan sık sık paylaşım yapıyor.

Son paylaşımında ise Bolu’yu ön plana çıkardı. Karavan önünde çekilen 2 fotoğrafını sosyal medyaya yükleyen Sarıkaya, “Bolu’yu seviyorum” notunu paylaşımına ekledi.

Sarıkaya’nın yeni dizisinde, Leyla adında bir avukat ile aynı işyerinde çalıştığı arkadaşlarının ilişkilerinde çektiği sancılar işleniyor. Netflix'ten yapılan açıklamaya göre dizinin oyuncu kadrosunda Serenay Sarıkaya, Metin Akdülger, Hakan Kurtaş, Boran Kuzum, Ahmet Rıfat Şungar, Bade İşçil, Gülcan Aslan, Zeynep Tuğçe Bayat, Esra Ruşan, Efe Tunçer, Meriç Aral, Kamil Güler, Nil Sude Albayrak, Sümeyra Koç, Selçuk Borak, Ege Aydan, Laçin Ceylan ve Perihan Savaş yer alıyor.

2 yorum yapılmış
  • Mebrure
    12 Ağustos 2023 • 11:42
    Hoş gelmiş, Bizde onu seviyoruz,❤️❤️❤️
  • egitim
    13 Ağustos 2023 • 09:36
    boluya ünlü bir profesör gelir seminer verir kimsenin ruhu duymaz ama toplum böyle dizilerde boy gösteren kişilere prim veren bir eğitim seviyesine sahip elden ne gelir...
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.