VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA ARAZİDE ÇIKAN YANGIN EVLERE SIÇRADI...

13 Ağustos 2023

.....................

Bolu’nun Kıbrıscık ilçesinde 2 ev, 3 samanlık ve 1 ardiyenin kullanılamaz hale geldiği yangın havadan ve karadan müdahale ile 3 saat sonra kontrol altına alındı. Bölgede incelemede bulunan Seben Kaymakamı Tuğçe Orhan, hasar tespiti için ekiplerin yönlendirildiğini söyledi.

Belen köyü yakınlarında bulunan otluk alanda çıkan ve yerleşim yerlerine kadar ulaşan yangında, 1 metruk bina, 1 yazlık ev, 3 samanlık, 1 ardiye ve 1 samanlık kül oldu. Durumun haber verilmesi üzerine ise bölgeye çevre ilçelerden çok sayıda arazöz, itfaiye ekipleri ve yangın söndürme helikopteri sevk edildi. Seferber olan ekipler 3 saatlik çalışmanın ardından yangını kontrol altına alındı. Ekiplerin soğutma çalışması devam ederken bölgeye gelen Kıbrıscık Kaymakam Vekili ve Seben Kaymakamı Tuğçe Orhan, yangında can kaybının olmadığını aktardı.

“Can kaybımız yoktur”

Kıbrıscık Kaymakam Vekili ve Seben Kaymakamı Tuğçe Orhan bölgeye gelerek incelemelerde bulundu. Hasara ilişkin yetkililerden bilgi alan Kaymakam Orhan, “Belen köyünde 14.00 sıralarında yangın meydana gelmiştir, sebebi henüz tam olarak bilinmemektedir. Şu anda 1 metruk bina, 1 yazlık ev, 3 samanlık, 1 ardiye, 1 samanlık yanmış durumda. Yangın kontrol altında soğutma çalışmaları devam etmektedir. Can kaybımız yoktur. Diğer kayıplar için hasar tespit ve zarar tespit çalışmaları ekiplerimiz yönlendirildi geçmiş olsun” dedi. Köy Muhtarı Musa Güler ise “Yangının nereden başladığını bilmiyorum, aşağıdaki araziden başladı galiba köylüler geldi, itfaiyeler geldi ve kontrol altına aldı.” dedi.

 

 

 

  • BOLU'DA ARAZİDE ÇIKAN YANGIN EVLERE SIÇRADI...
  • BOLU'DA ARAZİDE ÇIKAN YANGIN EVLERE SIÇRADI...
  • BOLU'DA ARAZİDE ÇIKAN YANGIN EVLERE SIÇRADI...
  • BOLU'DA ARAZİDE ÇIKAN YANGIN EVLERE SIÇRADI...
1 yorum yapılmış
  • Muhsin
    14 Ağustos 2023 • 01:38
    Geçmiş olsun.Gerekli söndürme tedbirini en kısa zamanda alan tüm ekiplere çok teşekkür ederiz.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.