VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BAŞKAN ÖZCAN FELAKET BÖLGESİNDE...

18 Ağustos 2023

......................

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, geçtiğimiz günlerde yangın felaketinin yaşandığı Kıbrıscık’ın Belen Köyü’ne giderek vatandaşlara yaraların en kısa sürede sarılacağı sözünü verdi.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, geçtiğimiz günlere otluk alanda çıkan yangının yerleşim alanına sıçraması sonucu 2 ev, 4 samanlık, 2 ahır, odunluk, köy camisi eklentisi ve 35 dönüm otluk alanın zarar gördüğü Kıbrıscık’ın Belen Köyü’nde incelemelerde bulundu.

Akşam saatlerinde Kıbrıscık Belediye Başkanı Emin Tekemen ve Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Sedat Gülener ile birlikte köye gelen Özcan, yangından etkilenen Belen Köyü halkına geçmiş olsun dileklerini iletti.

“İMKANLAR ÖLÇÜSÜNDE YARDIMCI OLACAĞIZ”

Köy muhtarı ve köylülerle birlikte yanan ev, samanlık ve otluk alanları inceleyen Özcan, imkânlar ölçüsünde Belen Köyü’nde yardımcı olacaklarını söyleyerek, “Bunun sözünü veriyorum.” dedi. Yapılacak yardımlar için köy muhtardan Bolu Belediyesi’ne yazılı dilekçe vermesini isteyen Özcan, “Yazılı dilekçenizi verin. Eylül ayında karar çıkartalım Meclis’ten.” ifadelerini kullandı.

“ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPACAĞIZ”

Özcan ayrıca kendisinin de çocukken yangın felaketi yaşadığını söyleyerek, “Evet şuanda Kıbrıscık’ın Belen Köyü’ndeyiz. Burada birkaç gün önce bir yangın felaketi meydana geldi. Aynı şeyi 1985 yılında, Gövem Köyü’nde henüz biz çocukken de yaşamıştık. Şuan yaşanılan sıkıntıyı biliyorum. Bolu Belediyesi olarak biz üzerimize düşeni fazlasıyla yapmaya çalışacağız. Kıbrıscık Belediyemiz ile de birlikte bu yaraları sarmak için elimizden geleni yapacağız.”  dedi.

  • BAŞKAN ÖZCAN FELAKET BÖLGESİNDE...
  • BAŞKAN ÖZCAN FELAKET BÖLGESİNDE...
  • BAŞKAN ÖZCAN FELAKET BÖLGESİNDE...
  • BAŞKAN ÖZCAN FELAKET BÖLGESİNDE...
  • BAŞKAN ÖZCAN FELAKET BÖLGESİNDE...
  • BAŞKAN ÖZCAN FELAKET BÖLGESİNDE...
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.