VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'NUN ALTIN ÇOCUKLARI...

18 Ağustos 2023

.......................

Bolu’nun yetiştirdiği sporculardan Ceren Bağcı, Hamza Çağrı Önel ve Efe Nurettin Özdemir, elde ettikleri başarılarla 29 Eylül-8 Ekim tarihlerinde yapılacak olan Muaythai Gençler Dünya Şampiyonası’nda milli formayı giyecekler.

14-17 Ağustos 2023 tarihleri arasında Afyonkarahisar’da düzenlenen muaythai çocuklar ve gençler milli takım seçmeleri sonucunda Bolulu milli sporcularımız Ceren Bağcı, Hamza Çağrı Öncel ve Efe Nurettin Özdemir kendi kilo ve kategorilerinde tekrar şampiyon oldular.

ÜLKEMİZİ TEMSİL EDECEKLER

Turnuvalarda gösterdikleri başarılarla gururumuz olan sporcularımız, Afyonkarahisar’da ki seçmelerde de aynı başarıyı göstererek şampiyon oldular.  Ceren Bağcı,Hamza Çağrı Öncel ve Efe Nurettin Özdemir gösterdikleri bu başarıyla ülkemizi 29 Eylül-8 Ekim 2023 tarihleri arasında Antalya’da düzenlenecek olan Muaythai Gençler Dünya Şampiyonasında temsil edecekler.

Haber: Bolu Havadis

  • BOLU'NUN ALTIN ÇOCUKLARI...
  • BOLU'NUN ALTIN ÇOCUKLARI...
1 yorum yapılmış
  • Beytullah
    19 Ağustos 2023 • 11:08
    Bolu şehir olarak bu sporculara destek olmalı kendi imkanları ile hocaları emrah saricaer ile kısıtlı imkanlarla bu başarıyı elde ettiler kendilerini canı gönülden kutluyorum basarilarinizin devamını dilerim
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.