VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BEYKOZ ADAYLIK İÇİN SİNYAL VERDİ

22 Ağustos 2023

...........................

CHP Bolu il kongresi öncesinde teşkilatın önemli isimlerinden İl Genel Meclis Üyesi Erhan Beykoz’un aday olabileceği ve partinin önde gelen isimlerin desteğini aldığı ifade ediliyor.

CHP’de son zamanlarda yaşanan ayrışmalar sonrasında birleştirici güç olarak aday olmayı düşündüğü belirtilen Erhan Beykoz’un adı ön plana çıkarken, Beykoz’un il kongresinde aday olacağı ifade edildi.  

Mevcut İl Başkanı Ersan Türkoğlu’nun başkan adayı olmayacağına dair açıklamalarının ardından karışık olan parti kulisleri iyice hareketlendi.

İLÇE BAŞKANLARI BELLİ OLUYOR

Şimdiye kadar Seben, Göynük ve Mengen ilçe kongrelerini tamamlayan CHP’de, üç ilçe başkanı belli oldu. Seben’de Latif Uymaz, Göynük’te Dilek Şendur ve Mengen’de Nail Dursun Kırbaş ilçe başkanları olan isimler oldu. Örgüt, 31 Ağustos’a kadar Kıbrısçık, Mudurnu ve Yeniçağa ilçelerinde kongreler tamamlanmış olacak.

İlçe kongrelerinin ardından 3 Eylül Pazar günü Bolu Merkez İlçe Kongresi yapılacak. Tüm kongreler tamamlanınca Bolu İl Başkanlığı kongre tarihi genel merkez tarafından belirlenecek.

BEYKOZ HAREKETE GEÇTİ

İlçe kongrelerinin tamamına giderek partiyi sahipsiz bırakmayan ve il genelinde üyelerle hemhal olan CHP Bolu İl Genel Meclis Üyesi ve Grup Başkan vekili Erhan Beykoz’un ismi il başkanlığı için öne çıkmaya başladı. İlçe ilçe gezerek parti kongrelerinde umut dolu konuşmalar yapan Beykoz, Göynük İlçe Kongresinde, “Bu parti cumhuriyeti kurdu. Bu parti Atatürk’ün partisi. Şu an kamuoyunda çeşitli vesilelerle kaos içinde görülebilir. Ama CHP küllerinden yeniden doğmaya muktedirdir. Bu parti kendisine oy veren 25 milyon insanın umutlarını kursaklarında bırakmaz. Her CHP’li partisini ve ülkesini bulunduğu durumdan kurtaracak ve birleştirip ayağa kaldıracak kudreti damarlarındaki asil kanda taşımaktadır. Her CHP’li yeni bir Atatürk olma düsturu ile ne vatanını nede partisini kimsenin inisiyatifine bırakmaz” dedi.

ADAYLIK SİNYALİNİ VERDİ

Bu sözleriyle partiyi birleştirip ayağa kaldırmak için aday olduğunun sinyallerini veren Erhan Beykoz’a delegelerden de destek geldi. İlçe kongrelerine katılarak partisini yalnız bırakmayan İl Genel Meclisi Üyesi Erhan Beykoz partinin her kademesinde görev almış bir isim.

1 yorum yapılmış
  • yakr
    24 Ağustos 2023 • 07:31
    Sağ duyulu herkesin yardımına koşan dinleyen on numara insan zaten il özel idaresi meclisinde aktif videoları var güzel konuşuyor bolunun sorunlarına değiniyor
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.