VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ATAYA VEFA...

11 Eylül 2023

.......................

Bolu'da Mudurnu Muhtarlar Derneği Başkanı Birol Taşkın ve 16 köy muhtarı, Çanakkale'de şehit düşen dedelerini ziyaret etti. Dernek Başkanı Birol Taşkın, "Çanakkale’deki tüm şehitlikleri gezdik. Çok duygulandık" dedi.

Mudurnu Muhtarlar Derneği Başkanı Birol Taşkın ve 16 köy muhtarı, Çanakkale'de şehit düşen dedelerini ziyaret etti. Muhtar, Türk milletinin hafızasında önemli bir yer tutan Çanakkale'nin tarihi mekanları ve şehitlikleri gezerek duygusal anlar yaşadı.

“DEDELERİMİZİN HATIRALARINI GELECEK NESİLLERE AKTARACAĞIZ”

Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Dernek Başkanı Birol Taşkın, "Dedelerimiz, ülkemizin bağımsızlığı ve geleceği için canlarını feda ettiler. Biz de onların hatıralarını yaşatmaya ve gelecek nesillere aktarmaya devam edeceğiz. Dedelerimizin Çanakkale'de şehit olması sebebiyle onları diğer köy muhtarlarımızla Bolu, Mudurnu, Göynük ve Çanakkale'de şehit oldukları yerleri gezdik. Çok mutluyuz, çok duygulandık. Dedelerimizin hatıralarını yaşatmaya ve gelecek nesillere aktarmaya devam edeceğiz" dedi.

  • ATAYA VEFA...
  • ATAYA VEFA...
  • ATAYA VEFA...
2 yorum yapılmış
  • Hakhukuk
    11 Eylül 2023 • 12:14
    Bir de gösteriş yapar gibi sanki gurur duyuyorlar geneli devletin muhtarı ama devleti temsil etmiyor dava hizmet değil koltuk devleti aşağılamak dedinmi onlarda yeri gelir mangalda kül bırakmadılar yeri devlete meydan okurlar yeri gelir köylerde benim dediğim olur deyip 4483 sayılı kanuna sarılırlar devletin arazisi üzerine yapı yaptırırlar ben siyasete yapıyorum derler her aklı devlet tapusuz arazisi üzerine betonarme ev yapın der tereyağından kıl çeker gibi sıyrı
  • ilekeemekli
    11 Eylül 2023 • 12:22
    hey yavrum hey.hepsi birbirinden merdane.nazr değmez inşallah
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.