VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BÜYÜK SANAYİ SİTESİ İÇİN MÜJDELİ HABER

6 Ekim 2023

......................

Bolu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Tahir Gayret, yapımı yılan hikayesine dönen Büyük Sanayi Sitesi'nin bitme aşamasına geldiğini söyledi.

Bolu Valiliği, Bolu Belediyesi, Bolu Ticaret ve Sanayi Odası, Bolu Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (BESOB) ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından imzalanan protokol kapsamında ‘Bolu Büyük Sanayi Sitesi Projesi’nin yapım süreci son aşamaya geldi.

520 dönüm üzerine kurulan proje alanında 5 tipte 988 adet dükkan bulunuyor. Oto grubu, tekstilci, demirci, elektrikçi, mobilyacı, PVC camcı, gıdacı, hırdavatçı ve galerici olmak üzere 9 ana sektör temsilcileri ve ticari birimler ile büfeler projede yer alıyor.

Sanayide 856 adet imalat birimi, 59 adet galerici birimi, 52 adet ticaret birimi ve 21 adet büfe birimi ile birlikte toplamda 988 adet dükkan bulunuyor.

“ÖNÜMÜZDEKİ AY KURALAR ÇEKİLECEK”

Bolu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Tahir Gayret,  “11-12 senedir uğraştığımız BESOB Bolu Büyük Sanayi Sitesi bitme aşamasına gelmiş noktada. Tahmin ediyorum önümüzdeki ay 988 dükkanımızın kurasını çekeceğiz. 2024 yılının ilk aylarında da inşallah esnafımız bu modern yapılı sanayiye kavuşacaklar. Şu an asfaltlarını, kaldırımlarını, betonlarını ve dükkanların önlerini her şeyi bitirdik” dedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.