VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

EVCİL HAYVAN MEZARLIĞI İÇİN ÇALIŞMALAR BAŞLADI

12 Ekim 2023

.......................

Bolu Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Figen Varlık, evcil hayvan mezarlığının günümüzde ihtiyaç olduğunu belirterek, yer buldukları takdirde Bolu Belediyesi’nin evcil hayvan mezarlığı yapmak için çalışmalara başlayacağını söyledi.

Bolu Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Figen Varlık, günümüzde çok sayıda kişinin evde beslediği kedi ya köpeğinin olduğunu, evcil hayvanlarını kaybeden insanların, hayvanlarını defnedecek bir yer istediklerini belirtti.

Bolu Belediyesi olarak uygun bir yer araştırdıklarını söyleyen Figen Varlık, yer buldukları takdirde evcil hayvan mezarlığı ile ilgili çalışmalara başlayacaklarını ifade etti.

UYGUN YER ARANIYOR

Varlık, “Evcil hayvan mezarlığı günümüzde çok büyük bir ihtiyaç oldu. Evlerde bakılan can dostlarımız öldüğü zaman doğal olarak hayvan sahiplerimiz onları gömebileceği bir yer arayışına giriyor. Belediye olarak bununla ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Uygun bir yer araştırıyoruz. Tahsis ettiğimiz zaman bununla ilgili çalışmalarımızda başlayacak. Evcil dostlarımız için bir mezarlığımız Bolu’da da İnşallah olacak” dedi.

3 yorum yapılmış
  • Saimeyildiz
    13 Ekim 2023 • 08:28
    Tebrikler gerekli idi biz canseverler icin insaallah gerceklesir ama fazla uxak olmasinki bizler gidebilelim isyemiyenletde yorum yapmasin
  • bo0lulu14
    13 Ekim 2023 • 07:15
    millet sosyete olmuş hayvan mezarlığı diye bir film vardı onun etkisinden kalmışlar galiba
  • Boluluvatanda
    13 Ekim 2023 • 09:35
    Bolunun her tarafı müsait. Mühim olan dış illerden Bolumuza bırakılan, kedi ve köpeklerin motorize zabıta ve bekçiler vasıtasıyla önlenmesi.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.