VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

LÜKS ŞATOLARDAN HIRSIZLIK YAPANLARA SUÇ ÜSTÜ

16 Ekim 2023

...............................................................................

 Bolu’nun Mudurnu ilçesinde yapımı bitmeyen Burj Al Babas “Mudurnu’nun Şato Evleri” olarak bilinen villalara bakır kablo çalmak için giren 2 hırsız, suçüstü yakalandı. Şahıslar çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olay, Mudurnu ilçesinde yapımı bitmeyen Burj Al Babas “Mudurnu’nun Şato Evleri” olarak bilinen villalarda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Burj Al Babas villalarının çevre kontrolünü yaparak içerisine giren E.K ve C.K. binaların içerisinde bulunan bakır elektrik kablolarını çıkartmaya başladı.

Şahısların hırsızlık yaptığı ihbarı üzerine bölgeye giden Mudurnu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, hırsızlara suçüstü baskın yaptı. Piyasa değeri yaklaşık 20 bin lira değerinde 100 kilogram bakır kablo ele geçirildi.
Gözaltına alınan şahıslar, emniyetteki işlemlerinin bitmesinin ardından nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Hakim karşısına çıkarılan şahıslar, tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

  • LÜKS ŞATOLARDAN HIRSIZLIK YAPANLARA SUÇ ÜSTÜ
  • LÜKS ŞATOLARDAN HIRSIZLIK YAPANLARA SUÇ ÜSTÜ
  • LÜKS ŞATOLARDAN HIRSIZLIK YAPANLARA SUÇ ÜSTÜ
2 yorum yapılmış
  • Mudurnulu
    17 Ekim 2023 • 01:48
    Bu şatolara devlet el atsın, müteahhit firmanın vergi borçlarına karşı el koyulup, ihaleye çıkarıp. Turizm e kazandırılabilir. Çürüyüp yok olması mı beklenecek ? Yıllardır atık bir şekilde bekliyor, yazık günah…
  • burjalbabasahini
    4 Ocak 2024 • 16:01
    vergi borçlarının olduğunu sana kim söyledi? velevki vardır bu binalarının 1 tanesinin belki 1000 de 1 kadar dır sana ne oluyor hem patlasanızda çatlasanızda mudurnulular geneli senin gibi kötü düşünceler sahibi değiller hasetliğin içinde boğulacaksın.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.