VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÖLÜMLE BURUN BURUNA GELDİLER.. 3 YARALI

11 Kasım 2023

.............................................................

 Bolu'nun Mudurnu ilçesi Karapınar kavşağı yol ayrımında kontrolden çıkan hafif ticari araç uçuruma yuvarlandı. Araçta bulunan 3 kişi hafif şekilde yaralandı.
 Kaza, Mudurnu ilçesi Karapınar köyü mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Mudurnu’dan Göynük ilçesine gitmekte olan Mehmet Durukan yönetimindeki 14 BZ 282 plakalı hafif ticari araç, Karapınar kavşağında kontrolden çıktı. Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği hafif ticari araç, yaklaşık 15 metrelik uçuruma yuvarlandı. Meydana gelen kazada sürücü Mehmet Durukan ve yanında yolcu konumunda bulunan Ahmet Durukan ve Ahmet Kunduz yaralandı. 
Kazada yaralanan vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerince yaralıların olay yerinde ilk müdahalesi yapıldı. Kazada hafif şekilde yaralanan 3 kişi, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.
Kazanın ardından İHA muhabirine konuşan sürücü Mehmet Durukan, “Normal seyir halinde geliyorduk Göynük’te çalışmaya gitmekteyiz. Aniden arabanın kaydığını hissettim başka bir şey hatırlamıyorum. Arabadan birlikte çıkarak 15 metre tırmandıktan sonra yola çıktık ve 112'yi aradık geldiler” dedi.
Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

  • ÖLÜMLE BURUN BURUNA GELDİLER.. 3 YARALI
  • ÖLÜMLE BURUN BURUNA GELDİLER.. 3 YARALI
  • ÖLÜMLE BURUN BURUNA GELDİLER.. 3 YARALI
1 yorum yapılmış
  • Yuksel14
    11 Kasım 2023 • 04:25
    o yolda bir nusübet var hep orda kaza oluyor....
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.