VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

“BELEDİYE OLARAK BİNASINI YENİLEMEK İSTEYEN HER VATANDAŞIMIZA DESTEK VERİLECEKTİR”

7 Aralık 2023

...........................

AK Parti Bolu Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Deverenli yakın zamanda meydana gelen depremden sonra, Bolu’nun fay hattı üzerinde yer aldığını hatırlattı. Mustafa Deverenli, “Bu ilde yaşayan bireyler olarak bizim depremle yaşamayı öğrenmekten ve her zaman depreme hazır olmaktan başka şansımız bulunmamaktadır.” dedi. 

AK Parti Bolu Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Deverenli, geçtiğimiz günlerde Marmara’da meydana gelen depremlerin ardından Bolu’nun da fay hattı üzerinde olduğunu vurguladı. Daha önce Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Daire Başkanlığı görevinde bulunan Mustafa Deverenli, depreme her zaman hazırlıklı olunması gerektiğini ve belediye tarafından desteklerin verileceğini belirterek, “Bu ilde yaşayan bireyler olarak bizim depremle yaşamayı öğrenmekten ve her zaman depreme hazır olmaktan başka şansımız bulunmamaktadır. Belediye olarak binasını yenilemek isteyen her vatandaşımızın işlemleri kolaylaştırılacak ve her türlü destek verilecektir.” dedi. 

“DEPREM ÖNCESİ HAZIRLIKLARI YAPMAK ÇOK DAHA ÖNEMLİ” 

AK Parti Bolu Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Deverenli, daha önce yapmış olduğu Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel iyileştirme Daire Başkanlığı görevinden tecrübelerini paylaşarak, “Ülkemiz, hepimizin bildiği üzere özellikle iklim değişikliği nedeniyle iki önemli doğal afetle sık sık karşı karşıya kalmaktadır. Bunlardan bir tanesi deprem diğeri de sel ve taşkındır. İlimiz Kuzey Anadolu Fay zonu üzerinde bulunan bir ildir.Bİzim depremle yaşamayı öğrenmekten ve her zaman depreme hazır olmaktan başka şansımız bulunmamaktadır.” dedi. 

“İRAP’IN EN ÖNEMLİ PAYDAŞLARINDAN BİRİ BELEDİYELERDİR” 

Mustafa Deverenli, Bolu için AFAD başkanlığı tarafından hazırlanan il risk azaltma planları konusunda AFAD’ın en önemli paydaşının belediye olduğunu belirterek, “Ülkemizde her yıl her yıl için AFAD başkanlığı tarafından İl Risk Azaltma Planları (İRAP) hazırlanmaktadır. Bu planlar incelendiğinde tüm kamu kurumlarının bir paydaşlığı yani görev ve sorumluluğu vardır. Ancak bir belediyeci olarak biliyorum ki İRAP’ın en önemli paydaşlarından bir tanesi yerel yönetimler, yani belediyelerdir.” ifadelerini kullandı. 

“BELEDİYE OLARAK BİNASINI YENİLEMEK İSTEYEN HER VATANDAŞIMIZA DESTEK VERİLECEKTİR” 

Afete hazırlanmak adına ilk yapılması gerekenin eski bina stoğunun belirlenmesi olduğunu ifade eden Mustafa Deverenli, “Belediye olarak afete hazırlanmak adına başta can kayıpları sonra mal kayıpları yaşamamak adına yapmamız gereken en önemli görevlerden bir tanesi, eski bina stoğumuzun derhal belirlenmesi olacaktır. Bunun için de belediye olarak binasını yenilemek isteyen her vatandaşımızın işlemleri kolaylaştırılacak ve her türlü destek verilecektir.” açıklamasında bulundu. 

3 yorum yapılmış
  • retmen
    7 Aralık 2023 • 13:59
    Adliye lojmanlarinın yerine mahallecek yürüyüş yolu ve park istiyoruz.
  • Bolulu
    7 Aralık 2023 • 18:04
    Kim hangi sıfatla ne demeç veriyor!
  • VATANDA
    9 Aralık 2023 • 05:46
    ASGARİ ÜCRET TUTARINDA MI?
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.