VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

“SEÇİMİ KAZANDIKTAN SONRA VERDİĞİ VAATLERİ UNUTTU”

12 Aralık 2023

..........................

Haber: Yasemin GÜLDEMİR

AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, Sabah Gazetesi’ne yaptığı konuşmada Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın seçim vaatlerini unuttuğunu belirterek, “Tanju Özcan 2019 yılında yapılan yerel seçimler öncesi yatırım ve proje anlamında 50'den fazla vaatte bulundu. Seçimi kazandıktan sonra ise verdiği sözleri unuttu.” dedi. 

AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, yerel seçimlere az bir süre kala 2019 seçimlerini hatırlattı. Sabah Gazetesi’ne yaptığı açıklamada Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın vaatleri yerine getirmediğini söyleyen Güner, “Tanju Özcan 2019 yılında yapılan yerel seçimler öncesi yatırım ve proje anlamında 50'den fazla vaatte bulundu. Seçimi kazandıktan sonra ise verdiği sözleri unuttu. Açıkladığı projelerden kolay olan neredeyse 5 tanesini yaptı. Geriye kalanları görmezden geldi. Yapmak bir yana bizim dönemimizde yapılanların bakımlarını dahi yapamadı. Belediyeye ait milyonlarca lira değerindeki arsaları sattı. İhtiyaç sahiplerine 404 adet konut yapacağım dedi, buranın arsasını sattı." AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın 4.5 yılını da değerlendirerek, "Dört buçuk yılda Bolu'ya milyonlarca lira tutarında onlarca heykel ile biçimsiz ve kullanışsız kavşaklar yaptılar. Sattıkları arsalardan ve çektikleri kredilerden milyonlarca lira gelir etmelerine rağmen hizmet adına bir şey yapmadıklarını görüyoruz. Bu paraların nereye gittiğini de açıklamaları gerekiyor.” şeklinde konuştu. 

“HEYKEL DEĞİL HİZMET SİYASETİ KAZANACAK” 

Bolu Belediye başkanı Tanju Özcan’ın yaptığı hizmetlere ilişkin olarak AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, “Dört buçuk yılda Bolu'ya milyonlarca lira tutarında onlarca heykel ile biçimsiz ve kullanışsız kavşaklar yaptılar. Bolu halkı bütün bunların farkında ve mart ayındaki yerel seçimlerde Tanju Özcan'a iyi bir ders verecek. Heykel değil Hizmet Siyaseti kazanacak. AK Parti Belediyeciliği ile Bolu Halkı hak ettiği hizmete yeniden kavuşacak." ifadelerini kullandı. 

AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, 2019 seçimlerinde Başkan Özcan’ın verdiği vaatleri yerine getirmediğini belirterek, “Bölgenin en büyük Botanik Parkı'nı yapacağım dedi yine arsasını sattı. Kültür Sanat Merkezi, Yeni Stadyum Projesi, Yaşlı Yaşam Merkezi, Organik Ürünler Pazarı, Kızılay Otoparkına Yeni Konsept, Karaçayır Dev Sosyal Tesis, 10 Bin Araçlık Otopark, Vizyonkent Projesi, Gölköy Su Sporları Merkezi ve daha nicelerini söz verdikleri halde yerine getirmediler." dedi. 

6 yorum yapılmış
  • BirBolulu
    17 Aralık 2023 • 03:48
    Herkes biliyor akp belediyeciliğini, Tanju başkan devam…
  • Vaykivay
    12 Aralık 2023 • 08:23
    Sayın Suat bey siz ilk önce ülkeye gelişigüzel giren mülteciye verilen vatandaşlık hakkını konuşun.Bu canım ülke mülteci kampına döndü ve ne olduğunu bilmediğimiz kişiler aramızda dolaşıyor.Güvenlik seviyesi sıfır.Birde vatandaştan alınan yüksek vergi ile bu kaçaklar besleniyor.Safınızda bir sorun var bence.Artık halk anladı
  • Keskin
    12 Aralık 2023 • 10:33
    Bunların yapılabilmesi için hükümetin başındaki ödenek çıkarmayınca nasıl yapılabilir zamanında ak partide vardı belediyede onunda neler yaptığını gördük
  • YusufYlmaz
    13 Aralık 2023 • 04:46
    Ben Ak Partiliyim. Ak Partili olduğumu Sayın Tanju Özcan da biliyor. 2022 de Boluda bir problem yaşadım. Sağ olsunlar aynı gün problemimi çözdüler. Seçildikten sonra vatandaşa eşit mesafede kalabilen ve Boluya çok güzel hizmetler yapan Çok başarılı bir Belediye Başkanı.Boluda siyaset yapanlar bence Sayın Özcanı örnek almalı.
  • ali
    13 Aralık 2023 • 07:35
    bolu Tanju beyden memnun kardeşim başka söze gerek yok
  • Melungeon14
    13 Aralık 2023 • 12:48
    siz var ya siz ne menfaatci ne çıkarcı siyasetcisiniz..bu kadar.bir şey bilmez millette çıkıp melih gökçekte heykelciydi ve yüklü servet harcadı heykellere oda akp liydi demiyor...
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.