VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

SUAT GÜNER’DEN BAŞKAN ÖZCAN’A GÜNEY ÇEVRE YOLU CEVABI

16 Aralık 2023

...........................

Haber: Yasemin GÜLDEMİR

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın Güney Çevre Yolu ile ilgili yaptığı paylaşıma, AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, “Dün ‘kapatırım’ bugün ise ‘neden açılmıyor’ dediği yol” sözleriyle cevap verdi. 

AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcanın Güney Çevre Yolu için yaptığı paylaşımda kullandığı, “Bu yol bizim için de çok elzem bir yol. Bu yol bizim tarafımızdan yapılmadı, açmayan da biz değiliz. Ama bir an önce bu yolun açılmasını temenni ediyorum.” sözlerine yanıt olarak Özcan’ın daha öncelerdeki bir konuşmasını paylaştı. 

“YANLIŞ BİLGİLERLE SİYASET OYUNUNA DEVAM EDİYOR” 

 Suat Güner’in, “Şaşırdık mı? Hayır...!!! Günün koşullarına göre hareket eden, rüzgârgülü gibi davranan Tanju Özcan, yine yanlış bilgilerle manipülasyonuna kendince sergilediği siyaset oyununa devam ediyor. Dün ‘kapatırım’ bugün ise ‘neden açılmıyor’ dediği yolla ilgili asıl gerçek şudur” notuyla paylaştığı videoda, başkan Özcan’ın, “Ben açık olarak söyledim. Bu yolun ilerlemesini istemiyorum. Ben açmıyorum, açamıyorum… Açmak istemiyorum… O yol ben belediye başkanı olduğum sürece ilerlemeyecek.” sözleri yer aldı. 

 

5 yorum yapılmış
  • YalnzAdam
    16 Aralık 2023 • 10:14
    Sn İl başkanı By Tanju konuşmak için konuşan dün övdüğüne bu gün hakaret eden nabza göre şerbet veren birisi Kusuruna bakma
  • Ali
    16 Aralık 2023 • 08:33
    Allah bizi bu AKP ve AKP zihniyetlilerden tez zamanda kurtarır inşallah. Bıktık yahuuuuu...
  • SezaiBalcolu
    17 Aralık 2023 • 05:28
    Bu yol Mudurnu Yolunda kalmalı çünki 1 inci sınıf verimli tarım alanları yok edilecek geleceğimize atılan bir kazık olacak
  • HakhukukveAdalet
    17 Aralık 2023 • 07:53
    Tanju Özcan belediye sınırları içinde olan işlere karış dikkat çekmek için demagoji yapıp Kara yolları genel müdürlüğünün yapacağı işlere burnunu sokma sen 5 yılda Bolu ya ne yaptın belediye yi 5 yıl boşa harcadin halkın sandık ta cevabı kötü olacak?
  • Bakan
    22 Aralık 2023 • 16:09
    Başkan konuştu ne olduda bu yol açıldı a Tanjuyu kimse yıkamaz
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.