VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

YALÇIN KOŞUKAVAK "İKİNCİ YARININ BAŞINDA YEDİĞİMİZ GOL PLANLARIMIZI BOZDU"

25 Aralık 2023

.......................

Boluspor Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak, “İkinci yarının başında yediğimiz gol planlarımızı bozdu” dedi. 

Trendyol 1. Lig 17. haftasında Boluspor, konuk olduğu Çorum FK'ya 2-0 mağlup oldu. Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Boluspor Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak, maçla ilgili değerlendirmede bulunmadan önce Kuzey Irak’ta terör örgütü üyeleri tarafından düzenlenen saldırılarda şehit olan Mehmetçiklere Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diledi. Maçın ilk yarısında çok iyi oynadıklarını dile getiren Koşukavak, “Çorum’a kadro derinliğimiz olmadığı gibi U-19 takviyesiyle geldik. Manisa ve Altay maçına da aynı kadro ile gitmiştik. Oyunun ilk yarısı çok iyi oynadık. Çorum FK’yı çok koşturduk. Topa çok sahip olduk. Çok pozisyon ürettik. Maç boyunca cezasına biz 16 kez girerken Çorum FK 8 kez girdi. Oyuncu kalitesine takılıyoruz. Kadro derinliğimiz yok” dedi. 
İkinci yarının hemen başında kolay bir gol yediklerini ifade eden Koşukavak, “Bizim için çok kötü oldu. Planlarımızı bozdu. Oyunu biraz daha taşıyarak Çorumspor’u kontrolden çıkarmak istiyorduk. Daha geniş alanlar bulup hücum etmeyi planlıyorduk. Çok erken bir golde geriye düşünce tekrar oyuna ortak olmaya çalıştık. Ancak bir pozisyon hatası vererek ikinci golü yedik. Çorumspor'u tebrik ediyorum başarılar diliyorum” şeklinde konuştu. 

1 yorum yapılmış
  • Bolusporlu
    26 Aralık 2023 • 06:37
    Genelinde takım iyi. Hakem karşı takım oyuncularının kasap gibi oynayan topçularına göz yumdu. Avantaj sayılabilecek bir durumda golümüzü vermedi.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.