VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA HAYIR ÇARŞISI VE GIDA BANKASI AÇILDI

4 Ocak 2024

..................

Bolu Belediyesi Hayır Çarşısı ve Gıda Bankası yeni binasında hizmete girdi. Belediye Başkanı Tanju Özcan, Boluluara çağrıda bulunarak, "Hemşerilerimden sıfır veya kullanmadıkları, iş görebilecek her türlü yardımlarını bekliyorum. Emin olun yapacağınız bu yardımlarla daha çok çocuğun, ailenin yüzü gülecek” dedi. 
Bolu Belediyesi, bu yıl açılışını yaptığı Aktaş Mahallesi’ndeki Solmaz Ana Aşevi’nin hemen yanına fiziki yapısı ve ürün çeşitliliği ile çok daha büyük Hayır Çarşısı ve Gıda Bankası kazandırdı. Sıfır veya kullanılabilir durumda binlerce ikinci el giyim ve ev eşyası ile muhtelif gıda malzemelerinin bulunduğu iki katlı modern Hayır Çarşısı ve Gıda Bankası hizmete girdi. 
Bolu Belediyesi’nin gıda bankasından 2 yıldır ihtiyaçlarını karşılayan bir kadın, “Tanju başkanımızdan Allah bin kere razı olsun. Fakir fukaranın babası kimseyi geri çevirmiyor. Elinden geldiği kadar yardım ediyor. Allah ondan razı olsun" diye konuştu. 
 
“Her şey mevcut” 
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Hayır Çarşısı ve Gıda Bankası’ndaki incelemelerinin ardından yaptığı açıklamada, “Bu yıl Aktaş Mahallesi’nde açılışını yaptığımız Solmaz Ana Aşevi’mizin hemen yanına Hayır Çarşısı ve Gıda Bankası kazandırdık. Burada oyuncaktan ev eşyasına, ikinci el kıyafetten ayakkabıya kadar, her türlü gıda ve temizlik ürününe her şey mevcut” ifadelerini kullandı. 
 
“İş görebilecek her türlü yardımı bekliyorum” 
Boluluların yardım konusunda duyarlı olduğunu vurgulayan Özcan, “Sağ olsunlar vatandaşlarımız çok duyarlı. Biz de vatandaşlarımızın katkılarıyla aldığımız bu yardımları ihtiyaç sahiplerimize adaletli şekilde dağıtıyoruz. Bundan sonraki süreçte de hayırsever Bolulu hemşerilerimden sıfır veya kullanmadıkları, iş görebilecek her türlü yardımlarını bekliyorum. Emin olun yapacağınız bu yardımlarla daha çok çocuğun, ailenin yüzü gülecek” diye konuştu. 

<span style="font-family:" font-size:13.5pt"=""> 

2 yorum yapılmış
  • Misafr
    4 Ocak 2024 • 13:58
    Buradı 10 yıldır vardı .kapatıldı mı yeniden açıldı yoksa yer mi değişti
  • Mustafa
    4 Ocak 2024 • 14:39
    Adam çalışıyor yapacak bir şey yok. İyi ki varsın TANJU ÖZCAN
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.